Ако сте родена под знака на плачещата върба, това означава, че имате доста сложен характер. От една страна, вие сте чувствителна, състрадателна и наблюдателна. От друга страна, не ви свърта на едно място, рядко сте доволна и понякога изпадате в меланхолично настроение. Вие имате богато въображение и лесно се замечтавате дори когато имате работа за вършене. Притежавате емоционална интелигентност, която ви помага да разчитате останалите с лекота. В любовта сте много пряма, знаете какво искате и мечтаете за брак. Цветът на вашата зодия е сребърното, а животните, които ви закрилят според келтската митология, са кучето, заекът, еленът и мечката.

Ключови думи: Чувствителност, въображение

Хороскоп за 2019 г.

Любов: В началото на годината всичко в любовния ви живот ще бъде прекрасно. С течение на времето обаче ще се появят спорове и важни дискусии, които трябва да бъдат проведени. Ако преодолеете трудностите, ще станете по-силни от преди като двойка. Най-важното е помежду ви да има комуникация. Ако сте необвързана, първите месеци от годината са най-подходящи за намирането на партньор.

Работа и финанси: Ако работите в сферата на услугите и туризма, ще имате страхотна година. Ако пък не е така – пак няма да можете да се оплачете. Ще се разбирате с шефа и колегите ви, възможно е да получите голямо повишение. Ако някой ви предложи да инвестирате в бизнес, бъдете много внимателна, защото може да е капан.

Здраве, късмет и нови начинания: 2019 г. е идеалният период да намерите вътрешен мир и да се погрижите за психическото ви здраве. Идеалните занимания за вас ще са плуването, йогата и планинските разходки. Очакват ви положителни новини, които чакате от дълго време.