Вие сте добронамерена, мила и усмихната. Излъчвате нежност и женственост, но вътрешно сте силна и борбена, не търпите неправдата и сте готова да се борите за убежденията си. Притежавате артистичност и богато въображение. Можете да се похвалите с чудесен моден вкус, но въпреки това не обичате да сте в центъра на вниманието. Не обичате клюките и можете да пазите тайна. В професионален план сте много отговорна и прецизна – всеки мениджър би се радвал да ви има в екипа си, така че трябва да вярвате повече в себе си. В любовта сте много страстна и всеотдайна – бихте направили всичко за любимия човек. Ако обаче той ви предаде – връщане назад няма.

Ключови думи: Издръжливост, отговорност

Хороскоп за 2019 г.

Любов: В любовен план ви очакват някои сериозни дискусии и важни решения, които трябва да вземете. Няма да имате много време за половинката ви, което ще се отрази на връзката ви. Ако имате деца, връзката ви с тях ще стане по-силна и ще се разбирате повече от отлично. Необвързаните ще имат повече късмет през 2019 г. Ако сте една от тях, ще имате куп възможности да срещнете нови хора и сред тях ще намерите подходящ човек.

Работа и финанси: В работата ще се чувствате неудовлетворена, дали заради отношението на колегите ви, или заради ниската заплата. Въпреки това периодът не е благоприятен за смяна на работата. Опитайте се да решите проблемите на сегашното ви работно място. Ако сте безработна и си търсите работа, най-голям успех ще имате през първите месеци на годината.

Здраве, късмет и нови начинания: През пролетта и лятото ще се чувствате напълно изтощена, защото сте работили твърде усилено по време на преходните месеци. Недейте да работите през уикенда, а си подарете няколко по-кратки ваканции през годината – те ще ви заредят с енергия. Периодът не е благоприятен за инвестиции и купуването на недвижима собственост.