Тополата е много важно дърво в келтската митология. Като човек, роден под този знак, вие сте директна, целеустремена и амбициозна. Притежавате артистичен талант и усет за красивото. Усещате силна връзка с природата, не обичате тълпите и предпочитате спокойствието. Хората ви харесват, защото умеете да се поставяте на тяхно място. Вие сте родена за дипломат. Парите не ви интересуват, но с увереност отстоявате мнението и идеите си. Мечтаете за голямо и задружно семейство.

Ключови думи: Целеустременост, честност

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Няма да имате особен късмет в любовта през тази година. Ще възникнат много спорове и ще се чувствате неразбрана и недооценена.  Внимавайте конфликтите да не доведат до раздяла. Много е вероятно половинката ви да ви ревнува от приятелите ви. Но от есента се очаква положението да се подобри. Ако сте необвързана, годината няма да е много благоприятна за започването на нова връзка, защото повечето хора, които ще срещнете, няма да имат сериозни намерения.

Работа и финанси: Ако имате работа, която ви удовлетворява, сега не е моментът да я сменяте, дори и да получите доста интересно предложение. Ако все пак решите да си търсите работа, знайте, че съдбата няма да е на ваша страна през първата половина на годината. Не е сигурно, че ще получите повишение, а могат и да се зародят конфликти с колегите.

Здраве, късмет и нови начинания: Както може би вече се досещате, през 2019 г. няма да имате особено голям късмет. Хубавото е, че съдбата е във ваши ръце и можете да постигнете целите си, ако наистина се съсредоточите върху тях. Това, разбира се, ще ви умори. Планирайте голяма почивка във втората половина на годината, за да намалите стреса и да се справите с опънатите нерви. Периодът не е благоприятен за направата на инвестиции или за купуването на жилище.