Вие сте голяма авантюристка, която обича да пътува и подхожда към всичко с голям ентусиазъм. Всичко правите с енергия и всеотдайност. Също като трепетликата, вие сте много издръжлива на всякакви промени и условия, но понякога сте неуверена в себе си и това може да ви прекърши. Въпреки че не обичате да сте в центъра на вниманието, хората ви харесват, защото имате страхотно чувство за хумор и не пестите комплименти. Семейството е важно за вас, умеете да общувате с деца, обичате животните.

Ключови думи: Енергия, ентусиазъм

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Очаква ви страхотна година, която е много благоприятна за следващата сериозна крачка във връзката ви – общо съжителство, брак или деца. Ще се чувствате обичана и ценена. Двойките, които са отскоро заедно, ще израснат много през следващата година. Ако сте необвързана, чарът ви през годината ще завладее вниманието на не един и друг мъж, така че имате голям избор, ако си търсите половинка.

Работа и финанси: Всичко на работното място ще бъде наред, така че няма да има от какво да се оплачете. Ако харесвате работата си, много скоро очаквайте повишение. Много от проектите ви ще бъдат високо оценени. С колегите, дори и да сте имали търкания преди, ще се разбирате чудесно. Ако си търсите нова работа, очаквайте интересно предложение през пролетта.

Здраве, късмет и нови начинания: Тъй като работата ще ви носи много удовлетвореност, а и повече средства, ще можете да си позволите да се поглезите или пък да си купите нещо голямо, за което отдавна мечтаете. Съдбата ще се усмихне на смелите, така че сега е моментът да започнете собствен бизнес. Периодът е много благоприятен за пътувания.