Хороскопът подсказва, че през тази година ще се чувствате по-комфортно в кожата си, което ще ви кара да изглеждате по-уверени и ще ви помогне по много начини. Ще се чувствате по-импулсивни прези годината на Китайското кафяво куче. Може да искате да опитате нови неща и да направите промени в живота си.

Последното животно в китайския зодиак е Глиганът. Представителите на тази зодия са смели, приятелски настроени, честни и любящи. Вижте какво ги очаква през Новата китайска година.

Любов:

Прогнозите за тази година сочат, че любовният ви живот ще е променлив, поне през по-голямата част от периода. През първата половина статусът ви, независимо какъв е той, ще бъде относително стабилност. Теми като бременност и деца ще бъдат широко дискутирани.

Втората половината от годината ще бъде период на промени. Възможно е да научите нещо за половинката си, което ще промени отношенията ви – това може да е както в положителна, така и в отрицателна посока. Ще ви помогне, ако сте по-отворени и казвате на хората какво желаете от тях. Това може да е свързано дори със секса. Така ще изясните отношенията помежду си.

Роднините ви ще се опитват да се месят в живота ви, но не им позволявайте, ако се чувствате дискомфортно. Подсилете връзката със семейството и приятелите си и изхвърлете от живота си хората, които ви нараняват.

Кариера:

Обемът на работата ви ще бъде облекчен през тази година – ще ви бъде далеч по-лесно, отколкото през предходната. По-малко вероятно е да бъдете стресирани. Правете всичко, което е необходимо и си спестете силите, ако знаете, че не можете да се справите.

Бъдете приятели или поне се дръжте приятелски с по-високопоставените от вас. Това ще ви даде шанс да напреднете в професионален план.

Финанси:

Финансите трябва да са един от основните приоритети в живота ви, особено през първата половина на годината. След първите няколко месеца ще имате повече пари в излишък в зависимост от това колко допълнителна работа вършите. Поемайте всички възможности, които се изправят пред вас в работата.

Здраве:

Не трябва да се тревожите много за здравето си през тази година. Трябва да поддържате относително добра форма чрез тренировки и правилен режим на хранене. Здравословната диета ще бъде ползотворна за здравословното ви състояние в дългосрочен план.