Хороскопът за зодия Кон показва, че тази година ще трябва да работите повече за целите си, ако искате да бъдете щастливи. Нищо не ви прави по-дейни от тръпката да вършите нещо, което ви допада. Ще бъдете най-щастливи, ако бъдете активни. Ако просто си лежите, ще ви бъде изключително скучно. Опитвайте се да поддържате баланса, като дори леко накланяте везните в посока на забавната страна.

Някои от характерните черти за представителите на зодия Кон са популярност, приказливност и харизма. Те са много нетърпеливи и се движат изключително бързо по посока на целите си. Като цяло са доста активни. Тези качества ще повлияят на събитията в животите им през Китайската нова година.

Любов:

Прогнозите вещаят, че любовният ви живот ще бъде невероятен тази година! Стига да сте уверени, нещата ще се случват с лекота за вас и половинката ви. Също така ще ви бъде много вълнуващо и страстно! Ако сте очаквали година, изпълнена с късмет в любовта – ето я! Не чакайте правилният момент, за да направите следващото си голямо движение, а просто го направете. Няма по-добро време за любов и секс от тази година. Ако планирате дете, действайте смело!

В случай, че сте необвързани, може би е правилното време да си потърсите романтичен партньор. Търсете! Краткотрайните връзки не са лоши за по-голямата част от годината, но ги избягвайте след октомври.

Ще имате чувството, че можете да бъдете по-открити към приятелите и семейството си, както и те към вас. Ще усещате по-голямо спокойствие и безопасност в тяхната компания. Дори и да е имало проблеми в миналото, те ще бъдат разрешени през годината на Кафявото земно куче.

Кариера:

Хороскопът предсказва, че тази година ще е по-бавна в професионален аспект, отколкото предходните. Това ще ви даде време да обмислите какво желаете да правите! Родените през годината на Коня ще могат да покажат на наставниците си някои от креативните си идеи. Уверете се, че поддържате добри отношения с колегите и шефовете си – това ще ви помогне да се издигнете през следващите години.

Финанси:

Финансовият аспект на живота ви няма да е особено силен в началото на годината, но бързо ще успеете да си стъпите на краката. Колкото повече работите, толкова повече пари ще изкарвате. Китайската 2018 е добра година за инвестиции. Купувайте неща, които ще подпомогнат хобитата ви – особено ако са такива, които ви помагат да печелите повече пари. Тъй като ще имате по-малко работа, имате идеална възможност да се съсредоточите върху хобитата си.

Здраве:

Енергийните ви нива ще бъдат истинска въртележка през периода. Понякога ще имате желание да правите всичко, което ви хрумне, а в други моменти ще ви е трудно да вършите и елементарни неща.

Възползвайте се от приливите на енергия по най-добрия начин. Умът ви ще бъде в по-добро състояние от тялото – използвайте го активно! Представителите на зодия Кон трябва да внимават с диетата. Яжте фибри и други здравословни храни, за да забързате ментаболизма си. Опитайте се да не изпадате в състояния на прекален стрес, тъй като това може да влоши болестите ви.