Прогнозите за зодия Коза показват, че в живота ви ще има много промени, но по-голямата част ще идват от вас самите. Инстинкът ви ще се засили, което може да ви накара да направите различни избори в сравнение с преди. Ще бъдете по-уверени през периода, което ще ви помогне в много области в живота.

Представителите на тази зодия са известни със своята срамежливост, но и със своята креативност. Други техни черти са упоритост, елегантност и интелигентност.

Любов:

Независимо дали сте необвързани, или във връзка, тази година ви е писано да вършите нещата по различен начин. Ако имате половинка, трябва да поработите върху това да разнообразите отношенията си в сексуален план или дори да помислите за бременност.

Дори и обичайните неща могат да направят връзката ви по-вълнуваща. Ако сте необвързани, може да потърсите партньор по различен начин, който не сте опитвали преди. Ходете на нови места, за да се срещнете с нови хора. Не търсете романтика сред приятелите си – новите хора ще ви донесат повече вълнение.

В последните месеци от годината, нещата ще охладнеят до известна степен, но това просто ще ви даде възможност да си починете от цялото това вълнение и да се подготвите за следващата година. Отпуснете се, за да сте готови за нови романтични възможности.

През Китайската 2018 година, семейството ще бъде особено важно за вас. Дори и да имате известни противоречия, те винаги ще са до вас и ще ви подкрепят. Може да има промени във взаимоотношенията ви с близки и роднини, но ще успявате да ги поддържате, ако разговаряте достатъчно често.

Кариера:

Прогнозите вещаят, че в началото на годината ще имате малко работа, но обемът ѝ ще нараства с течение на времето. Ще има както вътрешни, така и външни влияния върху кариерата и бизнеса ви през годината. Трябва да се съсредоточите повече и да обръщате внимание на детайлите, ако искате да бъдете забелязани в работата си. Екипната работа е препоръчителна – дори и по принцип да работите сами.

Финанси:

През годината на Кафявото земно куче ще имате голям късмет с парите! Използвайте ги, за да платите заемите си и да заделяте настрани. Средата на годината е страхотно време да похарчите пари за забавления и почивка. В края на годината, започнете да спестявате за следващата година. Пестете, но и не забравяйте да се глезите, ако попаднете на нещо, което ви харесва.

Здраве:

Ще бъдете в най-добра форма в началото на годината. Енергийните ви нива също ще бъдат високи. С течение на времето ще сте по-склонни да тренирате по-малко и да ядете повече. Уверете се, че не превръщате това в навик. Ако не внимавате с диетата, съня и тренировките си, е вероятно да се разболеете.