Прогнозите за 2018 година показват, че годината ще бъде по-успешна от предходната за вас. Ще бъдете по-фокусирани от всякога и ще знаете какво искате и какво – не. Амбициите ви ще са особено силни през тази година. Може и да сте заети, но това ще ви направи успешни.

Представителите на тази зодия притежават качествата на най-добрия приятел на човека – те са лоялни, приятелски настроени, честни и умеят да работят в екип. Вижте как ще им помогнат тези черти през Китайската 2018 година.

Любов:

Хороскопът показва, че ще правите промени във връзките си през тази година. Една от тези промени може да е това да имате дете, ако сте във сериозна връзка.

Ще има известни несъгласия във връзките ви, но като цяло те ще бъдат хармонични. С половинката ви ще бъдете по-независими през тази година. Това може да помогне на отношенията ви или да ги разруши, в зависимост от това как подходите.

През тази китайска година ще трябва да прекарвате повече време със семейството си, ако искате да опазите отношенията си силни – същото се отнася и за приятелите. Не се срамувайте, когато ви попитат какво искате от тези връзки. Отхвърлете негативните приятели, ако ви е възможно. Ще бъде по-добре за вас в дългосрочен план. Мислете внимателно преди да създавате нови връзки.

Кариера:

Ще бъдете изключително вглъбени в работата си през тази година. Ще се наложи да работите с други хора, ако искате да постигнете много. Не се срамувайте да демонстрирате талантите си! Това ще накара шефовете ви да ви забележат.

Колкото по-съсредоточени сте в работата или бизнеса си, толкова по-големи успехи ще постигнете. Дори може да бъдете повишени за това. Ключовото в работата ви е да запомните, че трябва да бъдете уверени.

Финанси:

Може да се нуждаете от известна помощ във финансов план, но това не е нещо, с което да не можете да се справите. Ще трябва да напреднете както в работата, така и във финансите през годината. До края ѝ ще разполагате с повече пари, отколкото сте имали в началото, което винаги е нещо хубаво. Може да ви отнеме известно време да изплатите дълговете си, но ще ви се отплати в последствие.

Здраве:

В началото на годината ще се чувствате пълни с енергия. Но трябва да се наспивате добре, за да продължи това и през цялата година. Уверете се, че държите диетата си под контрол – представителите на зодия Куче е възможно да преяждат през тази година. Опитайте се да не се стресирате прекалено – това би било добре за вас както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.