Прогнозите за 2018 година вещаят, че тази година ще бъде по-интензивна и динамична за представителите на зодия Маймуна! Емоциите ви ще бъдат по-силни отпреди, а заедно с тях и интуицията ви. Умът ви ще бъде по-остър и ще ви бъде по-лесно да вършите всичко, за което се изисква мислене. Ще усещате по-силни приливи на енергия през Китайската нова година.

Някои от чертите на маймуните са част от характера на представителите на зодията с това име – интелект, отдаденост, влиятелна природа, амбиция, склонност да послъгват и висока активност. Всички те ще повлияят на годината, която предстои.

Любов:

Хороскопът предвижда, че тази година емоциите ви ще се засилят и вие ще бъдете в стабилен синхрон с тях. От началото на годината ще знаете какво искате от всичките си връзки. Уверете се, че комуникирате правилно с отсрещната страна!

Ако вече сте във връзка, то сега е моментът да опитате нови сексуални активности с половинката си, за да направите отношенията си още по-горещи. Планирането на бебе е също добра идея. Ако нямате партньор, трябва да обмислите какво искате в интимен план и да потърсите човек със същите интереси. Може би ще откриете любовта с някой, който сега се намира в приятелския ви кръг.

Роднините ви ще бъдат изключителен източник на подкрепа. Някои от отношенията ви със семейството и приятелите ще се променят, но се уверете, че оставате с най-важните от тях. Разкарайте от живота си хора, които ви карат да се чувствате зле – това ще направи живота ви по-лек в дългосрочен план.

Кариера:

През 2018 е добре да дадете воля на креативността в работата си. Новите идеи са най-важното нещо, за да ви забележат шефовете и дори колегите ви. Понякога ще трябва да мислите по-логически, но като цяло креативността е от най-голямо значение. Не мислете прекалено много преди да взимате важни решения.

Финанси:

Какво означават парите за представителите на зодия Маймуна през тази година? Това може да е труден въпрос за вас. Хороскопът съветва да изплатите всичките си сметки и заеми. След това се чувствайте свободни да харчите пари за себе си и за хората, за които ви е грижа. Може дори да инвестирате или спестите известна сума, но това зависи изцяло от вас. Следвайте инстинкта си по отношение на парите през този период.

Здраве:

Макар и да не се чувствате много енергични, ще имате достатъчно сили да вършите необходимото през повечето дни. Трябва да работите повече върху мускулите си, а от диетата изключете повечето въглехидрати – тези две неща ще подобрят здравето ви. Намирайте начини да си почивате повече. Това ще намали шансовете ви да се разболеете. Не се очакват сериозни травми през годината на Кафявото земно куче.