Тази година ще бъде по-объркваща за вас. Може да си задавате повече въпроси от обичайното. Ще се наложи да направите някои трудни избори, които ще изискват много размисъл и време от ваша страна.

Хората, родени под този знак, са ексцентрични, горди, уверени, понякога егоистични, интелигентни, работливи и обичат да се показват. Тези черти ще окажат влияние върху събитията в живота им през Китайската нова година.

Любов:

Любовният хороскоп за Китайската 2018 сочи, че ако сте имали проблеми във връзките си в миналото, сега е времето да ги коригирате! Началото на годината е перфектно време да разрешите всички недоразумения в интимните си отношения. Дори и това да означава да зарежете партньора си, ако нещата не работят! Решенията за бременност трябва да бъдат внимателно обмисляни.

Ще ви е лесно да срещате нови хора, ако сте необвързани. Уверете се, че знаете какво искате от връзката си, независимо дали сте сами или имате половинка. Изясняването на нуждите е от важно значение.

Ще ви е трудно да се разбирате с роднините си, затова трябва да поддържате връзките си с приятелите си здрави. Бъдете добър пример за по-младите си роднини и проявявайте уважение към по-възрастните. Както знаете, децата се учат от по-старите.

Кариера:

Прогнозите сочат, че в работен план годината ще бъде бавна за вас. Ще се занимавате с повече повтарящи се задачи, отколкото с новости. Тъй като правите скучни и лесни неща, ще имате повече енергия да се справите с трудностите, когато се появят.

Отделете време да се сприятелите с шефовете си, ако искате да бъдете забелязани и да вървите нагоре през 2018. Ако сте уверени на работното си място, ще имате по-голям шанс за прогрес.

Финанси:

Хороскопът подсказва, че ще имате достатъчно допълнителни пари, за да платите дълговете си, както и да покривате нуждите си. Трябва да бъдете реалисти по отношение на бюджета си. Ако ще харчите, уверете се, че е за подобряване на нещата, които вече имате, вместо да купувате вещи, които досега не сте притежавали.

Здраве:

Здравето ви ще бъде изключително крепко. Това е страхотно време да тренирате или да започнете да посещавате някакъв спорт. Независимо какво правите, трябва да знаете какви са границите и да не опитвате прекалено усърдно. Ще се чувствате най-доволни, ако правите нещо продуктивно и затова тренировките ще ви карат да се чувствате пълноценни.