Китайският хороскоп предвижда, че ще бъдете по-съсредоточени върху хобитата си през тази година. Уверете се, че вършите неща, които ви правят щастливи – може да нямате време за това по-късно. За съжаление, ще се сблъскате с известна доза тъга, но все пак положителните моменти ще вземат превес.

Плъховете трябва да прекарват достатъчно време със семейството и близките си. Също така е добре да правят креативни и нови неща. Ако правят всичко това, със сигурност ще имат страхотна година!

Хороскопът на зодия Плъх показва, че тази година ще е изпълнена с постижения и задоволство. Според китайската астрология Плъховете имат богато въображение, забавни са и са изпълнени с огромно любопитство. Те могат да бъдат непокорни, но това не е лошо в никакъв случай – просто енергията им е неудържима! Те са добри в това да поддържат нещата в движение, винаги мислят и планират и имат страхотен организационен талант.

През Новата китайска година те ще могат да свършат много повече неща, отколкото преди. Това се дължи на силният им инстинкт и увереност. Плъховете са романтични, любящи и защитаващи и обожават да говорят – но на никого не му пречи, тъй като винаги казват интересни неща.

Любов:

Прогнозите са, че сериозна промяна ще ви помогне да осъзнаете някои неща през годината. Хората от тази зодия може да са изкушени да правят нови неща и да се сблъскват с нови преживявания. Те ще бъдат по-различни от всичко, което са правили досега. Тези нови промени ще са значими за цялостния ви растеж през тази година, както и през следващите дванадесет.

Късметът ще бъде с вас през тази година и ще ви помогне много в любовта, брака и връзките. Дори ще успеете да направите необходимите проблеми без особени проблеми. Идеята за това какъв да бъде живота ви ще се прехвърли и върху партньора ви и така двете страни ще са по-склонни да се стремят към идеала.

2018 е добра година за вас, ако планирате бременност. Тази година семейството ви ще се разшири – но не задължително в този смисъл на думата. Вашите близки приятели ще ви бъдат като братя и сестри и ще стоят до вас, когато никой друг не желае.

Кариера:

Нови неща ви очакват през тази година! Трябва да търсите новото в бизнеса и професията си. Ще изпитвате силна нужда да доказвате себе си и ще имате куража да го правите. С всяка стъпка и въпреки жертвите, ще успеете да направите живота си по-добър.

Финанси:

Може да има известни проблеми за вас по отношение на парите. Източник на доходи могат да бъдат нови проекти или проучвания. Ще бъдете по-креативни, отколкото през предходната година. Ще ви бъде от полза да работите с някого по отношение на планирането на финансите. Ако искате да постигнете успех, ще ви се наложи да търсите различни гледни точки.

Здраве:

Пренебрегването на ограниченията и следването на инстинктите ви е перфектен план, ако искате да вървите напред в живота си и да запазите енергията си. Ако работата ви е свързана с физическа активност, прогнозите предполагат, че годината ще е страхотна за вас! Ще бъдете изпълнени с енергия и радости.