Китайският хороскоп предвижда, че тази година Тигрите ще видат нещата в нова по-позитивна светлина. Възползвайте се от това време – няма да е завинаги! Уверете се, че се грижите за себе си на първо място. Работата и любовта не са по-важни от щастието и здравето ви.

Представителите на зодия Тигър са силни, смели, агресивни, импулсивни, грижовни и истински бунтари – досущ като животните.

Любов:

Според прогнозите сега е време за промяна във връзките – както романтични, така и платонически. Това може да означава да отнесете нещата на следващо ниво с половинката си, да се разделите или да изберете нов партньор. Сексуалните изкушения могат да бъдат навсякъде, но се уверете, че ги избягвате, ако сте в сериозна връзка.

Ако сте отегчени от връзката си, опитайте да правите нови неща заедно, за да ви бъде по-забавно. Не е нужно да насилвате нищо през тази година – всякакви промени ще идват естествено. Планирането на бебе също е заложено в картите за зодия Тигър.

По отношение на семейството и приятелите ще се чувствате по-близки от всякога. Приятелите ви може да ви чувстват като семейство. Ще има и изненади в приятелския ви кръг!

Кариера:

Тази година ще има известна мистерия в кариерата и бизнеса ви. Това може да ви стресира или да използвате тази мистерия като свое предимство. Кой знае? Това дори може да направи кариерата ви по-вълнуваща. Възможно е да правите известни саможертви за работата си.

Приемете всякакви възможности, които се изправят на пътя ви, защото може да са ви от полза след време и да бъдете забелязани от по-висшестоящите. Недейте да нервничите и да се отказвате от добрите шансове.

Финанси:

През тази година ще успеете да монетизирате креативните си мисли. Трябва да работите усърдно, ако искате да имате финансови успехи. Наблюдавайте бюджета си внимателно. Бъдещето ви зависи точно от това. Ще имате пари в излишък, които можете да харчите за каквото си пожелаете, но е добра идея да ги спестите или да инвестирате.

Здраве:

Тази година ще искате да дадете всичко от себе си в тренировките – но понякога трябва да си поставяте ограничения. Ако тренирате прекалено много, ще се чувствате изцедени и изтощени.

Открийте правилното ниво на тренировки и диети за собствените си нужди. Опитайте нови неща, но не правете нищо твърде рисковано. Тренирайте и мозъка, както тялото си, за да бъдете в перфектна форма и всичко ще бъде наред в живота ви.