Китайският хороскоп предвижда, че 2018 ще ви донесе много промени. Опитайте да не се притеснявате, когато те настъпят. С правилното темпо тази година ще бъде успешна за вас. Не се насилвайте прекалено силно и винаги се уверявайте, че имате време да се видите с приятелите и роднините си. Награждавайте се от време на време – заслужавате го.

Прогнозите за Китайската 2018 година предполагат, че тази година Воловете ще научат нови неща и ще израснат като личности заради това. Трябва да разширите границите си и да опитате нови неща, ако искате да напреднете през тази година. Ако стоите на едно място и се придържате към една и съща рутина, няма да стигнете никъде.

Хората, родени през годината на Вола, имат много от чертите на тези животни – те са търпеливи, работят упорито, може да им се има доверие, откровени и практични са. Винаги можете да разчитате на тях да свършат дадена работа – именно тези качества ще им помогнат през 2018.

Любов:

Китайският хороскоп предвижда, че любовният ви живот ще стане по-комфортен, ако вече сте във връзка. Ако сте необвързани, периодът е страхотен за запознанство с нови хора! Ще срещнете много нови личности през годината и трябва да започнете търсенето си точно сред тях.

Вашите приятели няма да ви дарят с романтика, затова търсете другаде! Бъдете очарователни и харизматични, когато срещате нови хора, за да се изградят по-бързо връзките помежду ви. Женените двойки може да опитат да продължат семейството си.

По отношение на семейството и приятелите, трябва да се уверите, че не действате твърде импулсивно. Понякога може да бъдете прекалено откровени и да нараните чувствата на другите. Не се месете в личния и сексуалния живот на останалите, независимо колко добре ги познавате. Ако искат да знаете нещо, ще ви го кажат.

Кариера:

Тъй като сте в края на 12-годишен цикъл, е време да си починете и да се отпуснете. Ако все пак искате да работите усилено, променете посоката или дори кариерната си пътека. Опитайте се да разнообразите стила си на работа. Това може да направи нещата по-малко скучни. Трябва да опитвате различни подходи, за да направите живота си по-интересен.

През 2018, годината на Кафявото земно куче, Волът трябва да има реалистични очаквания към работата си – не очаквайте да бъдете повишени за нещо малко. Работете усилено върху сегашните си проекти и можете да бъдете забелязани.

Финанси:

Според прогнозите финансовият аспект в живота ви ще бъде относително стабилен, дори и кариерата ви да е малко объркваща. Харчете пари за неща, които ще подобрят живота ви. Това е време да направите подобрения в дома си или да обновите електронните си устройства.

Здраве:

Хороскопът съветва да не се съмнявате в себе си и да не се тревожите прекалено много. Това е вашата година за нови неща! Може да имате предишна контузия, която да ви причинява повече проблеми сега. Не позволявайте на тревожността да взима превес в ежедневието си! Разтягайте се добре преди тренировка, за да не се нараните. Ще трябва да направите известни корекции в тренировъчния режим и диетата си през тази година. Грижете се на първо място за психическото си здраве. Стресът може да причини много проблеми, ако не се обръща внимание. Включете чай от джинджифил, лимонова вода и спанак в диетата си.