Годината ще бъде пълна с промени за вас. Начинът, по който ги приемате, ще покаже какъв ще бъде резултатът за вас. Ако не умеете да ги приемате добре, годината на Кучето ще бъде трудна за вас. Ако можете да се носите по течението, то периодът ще бъде лесен за вас. При всички случаи, важното е да правите нещата, които ви правят щастливи!

Хората от зодия Заек са по-големи късметлии от останалите. Те също така са любящи, мили, чувствителни, емоционални, моралисти и остроумни. Нека видим как тези качества ще им помогнат през 2018.

Любов:

Според Китайския хороскоп, емоционалните ви нива ще бъдат във възход през годината. Макар и това да е дразнещо за някои аспекти от живота ви, със сигурност ще подобри романтичните ви връзки. Зайци, трябва да осъзнаете какво искате в интимен план през 2018, ако искате нещата да се променят за вас.

След като разберете какво желаете, информирайте половинката си. Окуражете я да ви сподели какво иска вие да направите за връзката ви. Това може да доведе до дори по-добри сексуални отношения и дори новини за бременност през Китайската 2018 година. Страстта е заложена в картите ви.

По отношение на приятелите и семейството, ще забележите, че правят опити да се включат по-активно във вашия живот. Ще има известни промени в приятелския или семейния ви кръг, но няма да е нещо, с което да не можете да се справите. Трябва да се доверите на тези хора, за да преминете всички предизвикателства, които предстоят през годината.

Кариера:

Трябва да задействате плана си през тази година. Ако искате да успеете в бизнеса или работата си, трябва да планирате. Ако сте работили по плана си предните години, време е да го адаптирате към сегашните си нужди и ситуации.

Ще има известни забавяния по пътя ви към успеха в кариерата, но ако сте достатъчно мотивирани, ще успеете да ги преодолеете. Трябва да работите по-усилено, за да окуражите колегите си. Това ще е най-трудната част от работата ви през годината.

Финанси:

Според Китайският хороскоп, тази година ще имате нови възможности, които ще ви донесат свобода във финансов план, ако взимате правилните решения. Ще има промени в плановете ви по отношение на изкарването на пари. Но от вас зависи дали тези промени ще са добри или лоши.

Здраве:

Прогнозите за Китайската 2018 година показват, че началото на годината може да бъде малко трудно в здравословен план, особено ако сте мързеливи. Най-добрият начин да се борите с тях е да тренирате от време на време. Ако теглото ви е наднормено, ще има много негативни здравословни последстия, затова е се опитайте да преодолеете това със спорт и здравословно хранене.

Избягвайте всякакви високорискови дейности, когато се опитвате да отслабнете или по принцип. Единственото нещо, за което трябва да полагате повече усилия, е менталната ви енергия. Тренирайте мозъка си колкото тялото си, ако не и повече.