Китайският хороскоп за зодия Змия предвижда, че ще се чувствате по-свободни, отколкото в предходните години. Ще имате повече време да правите нещата, които обичате. Дори може да се чувствате спонтанни. Ще опитате също така и много нови неща.

Хората родени под знака на Змията са смятани за подли и измамни. Въпреки това те са много решителни, амбициозни, мъдри и страстни. Тези особености могат да им помогнат или да им навредят през китайската 2018 година.

Любов:

Прогнозите предвиждат, че тази година ще бъдете по-емоционални и спонтанни в романтичните си връзки. Това може да ги направи по-вълнуващи и страстни. Трябва да бъдете по-уверени в сексуалните връзки, ако искате половинката ви да прави същото.

Докато връзките ви са по-вълнуващи и страстни в леглото, биха могли да бъдат по-стабилни. Ако умеете да устоявате на изкушенията, ще успеете да останете с партньора си през годината. Ако сте необвързани и станете по-уверени, ще ви е лесно да привлечете нов човек в живота си и да започнете връзка. Бременността също не е изключена.

Семейството и приятелите ви ще бъдат страхотен източник на отмора и съвети през годината на Кафявото куче. Ще има много промени в живота ви, но семейството и приятелите ви винаги ще са наоколо да ви помагат, когато се нуждаете от тях.

Кариера:

Импулсивната ви природа ще успее да ви помогне в работата ви - също както го прави и в личния ви живот. Споделяйте идеите си с шефовете и партньорите в бизнеса си и това ще ви помогне да бъдете забелязани.

Може да искате да смените кариерната си пътека през 2018. Разбира се, уверете се, че сте си намерили нова работа, преди да напуснете старата. Трябва да откриете нещо, което ви прави щастливи. Ако ще работите нещо през по-голямата си част от живота, трябва да е нещо, което ви допада.

Финанси:

Прогнозите за 2018 показват, че тази година ще се сблъскате с неочаквани разходи. Затова се уверете, че имате заделени пари, за да сте подготвени за всяка ситуация. Дръжте финансите си под око, тъй като може да имате проблеми в тази насока. Ако харчите прекалено много за прищявките си, ще съжалявате на по-късен етап.

Здраве:

Възможно е да игнорирате нуждите на тялото си, за да следвате тези на ума си, което ще доведе до проблеми със здравето ви. Вероятно ще бъдете пълни с енергия в началото на всеки ден, но изключително уморени в края му. Възможно е да качите килограми през Китайската 2018, ако не внимавате с диетата си. Избягвайте захарта и се опитайте да се занимавате активно със спорт.