Всеки зодиакален знак в астрологията има тенденция да действа без последствия. Но кои са най-безпощадните зодии и как са си спечелили тази титла?

Никоя зодия не е перфектна, но някои са безмилостни по природа. Научете повече за какво да внимавате при всеки зодиакален знак, както и за най-токсичните им черти.

Ето най-безпощадните зодиакални знаци в астрологията, класирани от най-малко до най-жестокия.

1. Скорпион

Искат да контролират всичко и са безмилостни. Вярват, че винаги са прави, така че когато решат да влязат в живота ви, не спират, докато не го превземат. Могат да са потискащи и налагащи се - или ви контролират, или плащате цената за свободата си.

2. Близнаци

Те ще отричат истинaтa толкова лесно, колкото няма да спазват обещанията. Но истинската им дива природа излиза, когато са решили, че са ви се наситили. Може да се чувствате много зле, но Близнаците нямат проблем да ви прегазят.

3. Лъв

Импулсивна подлост е другото им име. От нищото внезапно ще нанесат обида, която е толкова нестандартна и груба, че всъщност ще се изплашите. Това е най-лошият знак и обича да се държи така.

4. Водолей

Водолеите са измамници и това е най-дивото нещо, което биха направили. Те определено са най-разрушителната зодия. Родени лъжци, нямат никаква съвест, когато става въпрос да ви излъжат, да вземат парите ви и да си играят с чувствата ви.

5. Телец

Известно е, че Телецът е измамник. Не могат да останат верни и когато сексуалното им желание се събуди, му се подчиняват. Рационализират действията си като равностойни и очакват да се движите с тях, независимо какво правят. Ще ви изневерят - това е почти сигурно.

6. Риби

В тях има много нарцисизъм. Да, дивашки нарцисизъм. Този студен знак е толкова надълбоко в собствения си емоционален багаж, че наистина няма време за никой друг, което означава, че ако разчитате да са ви приятели, знайте, че винаги сте номер две. Рибите никога няма да ви обичат толкова, колкото обичат себе си.

7. Везни

Везните казват убийствени лъжи. Те не могат да живеят един ден без тях, което звучи глупаво, докато не осъзнаете, че ще ви излъжат в лицето само за да избегнат конфронтация. Това, на което сте държали, стъпкват с желание, защитавайки всичко, което правят, с лъжи и още лъжи.

8. Козирог

Козирозите обичат да пишат. Рядко се случва да бъдете обвързани с Козирог и да нямате вест от тях... под формата на добре написано писмо, съставено от чисти обиди. Козирогът се радва да ви пробожда с думи и ако плачете, тогава ликува, защото са една от най-садистичните зодии.

9. Дева

Критичното отношение на Девата ги прави най-саркастичната зодия. Приемете го - Девата вече ви мрази, но когато се впусне в това, ако ги подразните по грешния начин, ще ви нападнат толкова злобно, че в крайна сметка ще се чудите дали наистина сте ужасни, или сте невинни. Девата няма толерантност към онези, които мрази, а мрази всички.

10. Стрелец

Стрелецът е изключително студен. Никой не е по-освободен от емоции от него. И когато ви остави, може би никога не сте съществували. Стрелецът няма търпение с хората, така че ако се обвържете с такъв, знайте предварително, че скоро ще се отърве от вас.

11. Овен

Овенът е много жесток. Ще се раздели с вас, няма да ви позволи нито за миг да се защитите и ще ви остави в пълна тишина и мрак. Овенът няма търпение след като е изразил мнението си и никога няма да ви позволи да кажете своето. И не се притеснявайте да опитвате - Овните са най-опасни, когато са ядосани.

12. Рак

Прощават и забравят - те просто не го правят. Можете да молите за прошка за най-простите неща и след като Ракът реши, че сте извън живота му, това е постоянно и жестоко. Ракът ще ви порицае и ще ви остави да се чудите до края на живота си къде сте сгрешили. Те са най-отмъстителната зодия.