Търсиш любовта, но ти е трудно да я намериш? Прекратила си предишната си връзка? А ако ти кажем, че проблемът може да не е в теб? Решихме да помогнем на всяка жена в любовта, като открием кои зодии са трудни за обичане и кои не. 

Ето я и класацията:

1. Дева

Девата е най-самостоятелната зодия. Тя анализира всяка връзка и заема позицията на ръководител в нея. Представителите на тези зодии не се сближават с хората, докато не решат, че могат да им вярват. Макар и да не са най-лесни за обичане, те биха направили всичко за половинката си.

2. Скорпион

Скорпионът невинаги знае какво иска. Нека кажем почти никога. Докато той не съзрее емоционално, не е готов за връзка. Това е и причината постоянно да сменят партньорите си.

3. Стрелец

Няма друга зодия, която да е толкова импулсивна. Те могат да са много заинтригуващи партньори, но понякога им е трудно да се установят с един човек. Стрелецът обича адреналинът и приключенията и не може да е тих и спокоен. Представителите ѝ имат нужда от човек, който не ги гони, а върви до тях.

4. Водолей

Водолеят е резервиран, не показва привързаност, защото му е трудно. Той не се разкрива пред всеки. Не е в природата му. Тази зодия има нужда от някого, който ще му даде сигурност и комфорт, за да се отпусне.

5. Козирог

Козирозите са практични и работят усърдно върху всичко, с което се захванат. Понякога подхождат към връзките така, сякаш са бизнес отношения. Никой не иска да е оценяван с минусите и плюсовете си. Всички искаме любов, а представителите на тази зодия трябва да се научат да се открехнат за истинската любов.

6. Близнаци

Близнаците са нерешителни и прекалено емоционални. Когато те обичат, го правят с цялото си сърце и не се спират пред нищо. Тази любов може да бъде плашеща, но те просто са такива.

7. Лъв

Няма друга зодия, която е толкова динамична, като Лъва. Той е уверен и сигурен в себе си. Важно за всеки, който е с представител на тази зодия, е да знае, че той е независим. Лъвът винаги прави нещата вълнуващи.

8. Овен

Активен, вълнуващ, Овенът се старае да направи половинката си център на Вселената си. За него тя е приоритет, сигурност и всичко, което той иска. Не би се спрял пред нищо, за да е щастлива тя. Кой не би искал подобна любов?

9. Телец

Няма по-лоялна зодия. Когато Телецът обича, иска да е завинаги. Той се отдава на партньора си напълно и не остава нищо на въображението. Ако си с представител на тази зодия, знаеш точно за какво говорим. Любовта, която той може да ти даде, е рядка. Не я изпускай!

10. Везни

Всичко, което Везните искат, е хората да са истински и щастливи. Това важи най-вече за партньорите им. Те биха направили всичко, за да е добре половинката им. Толкова е лесно да обичаш зодия Везни.

11. Риби

Рибите имат най-големите и любящи сърца в зодиака. Те са емоционални и нямат проблем с изразяването на чувствата си. Тази зодия не крие нищо и е честна. Биха минали през огъня за половинката си. Това е любов, която се случва веднъж в живота.

12. Рак

Раците са грижовни и обичат безрезервно. Те са търпеливи и прощават. Винаги можеш да разчиташ на представител на тази зодия. Ракът показва какво е истинската любов и как трябва да обичаме.