Понякога да имаш двама най-добри приятели е най-страхотното нещо, защото заедно вие сте сила, която не може да бъде спряна. Но когато приятелите са повече от двама, може да съществува ревност. Ако ви се струва, че единият предпочита другия и се чувствате изолирани, не е никак приятно.

Но все пак, когато са замесени трима приятели, които изпитват взаимно уважение и любов, енергията може да бъде невероятна. Да имаш двама човека, които те подкрепят и винаги са до теб, може да ти даде сили да постигнеш всичко. Да имаш екип е изключително важно!

Използвайки астрологията, открихме, че има определени зодиакални знаци, които се свързват на по-дълбоко ниво и са по-съвместими от останалите. Тези знаци може да не са най-очевидните и може точно различията помежду ви да ви сближават.

Невероятно е чувството, когато срещнеш някого и той те разбира веднага. Да бъдеш способен да се довериш на двама близки приятели с тайните си и да знаеш, че те няма да те съдят, е невероятно чувство.

Искате да имате обща група приятели, които са до вас, когато се нуждаете от тях - приятели, които ще се смеят с вас и ще ви дадат рамо, на което да поплачете. Ако има драма, знаете, че ще я преживеете с тяхна помощ. Е, кой влиза във вашия “отбор”?

Овен: Близнаци + Везни

Овните са много будни и се нуждаят от приятели, които винаги са готови на всичко - а това са Близнаците и Везните. Всички вие сте изключително социални същества, които обичат да купонясват, да излизат и да си прекарват добре.

Разбирате се помежду си заради позитивното ви отношение към живота, буйният ви дух и отвореното съзнание. Нуждаете се от хора, които няма да се обидят, когато станете цинични, нито пък ще страдат, когато проявите безчувствие.

Телец: Рак + Риби

Телците може невинаги да демонстрират чувствата си, но не се заблуждавайте - те ги притежават и е жизнено важно за тях да си намерят приятели, на които могат да имат доверие. Тук се намесват Рибите и Раците.

Представителите на тези зодии умеят да се справят добре с чувствата си и могат да помогнат на Телците да се чувстват в безопасност и да им е комфортно да говорят за нещата, които ги притесняват.

Близнаци: Везни + Стрелец

Близнаците се нуждаят от приятели, които имат свое мнение в разговорите, обичат да се забавляват и са много социални. И трите знака са изпълнени с ентусиазъм и желание за живот.

Тези приятели прекарват много време в смях и приключения. Всеки иска това трио да дойде на събитието му, защото те винаги са в центъра на купона.

Рак: Скорпион + Риби

Нещото, което Раците търсят в приятелите си, е креативният дух - и го намират точно в Скорпиона и Рибите. Тази групичка обича да говори за чувствата си и заедно съпреживява случилото се.

Скорпионите и Рибите никога не обвиняват Раците, че са твърде емоционални и винаги са до тях, когато има нужда от това.

Лъв: Овен + Скорпион

В приятелите си Лъвовете търсят силен характер и ясно усещане за себе си и получават това в лицето на Овните и Скорпионите. Лъвовете обичат да са център на вниманието и макар и Овните също да нямат нищо против светлините на прожекторите, нямат нищо против да ги споделят.

Скорпионите са много подкрепящи и Лъвовете се нуждаят от това, тъй като самите те са много лоялни и очакват същото в замяна. Лъв, Овен и Скорпион са силно трио и няма как да ги спрете, ако работят заедно.

Дева: Козирог + Рак

Дева, Козирог и Рак са много интелигентни, умеят да разрешават проблеми, може да им се има доверие, но и също така имат страна, която обича риска, игрите и изненадите. И трите зодии са креативни, лоялни и се отдават на проектите си със страст.

Споделят любов към природата, музиката и ученето. Това са приятели, които винаги се подкрепят и винаги биха спрели някого, ако е на път да направи глупост.

Везни: Риби + Лъв

Рибите и Лъвовете са добри приятели за Везните, защото притежават различни качества, от които Везните се нуждаят. Лъвовете окуражават Везните да си поставят цели и да излизат от зоната си на комфорт, а Рибите помагат на Везните да задействат въображението си и да бъдат креативни.

Везните имат способности и талант, но понякога се нуждаят от леко побутване. Да имат приятели, които да ги разведряват, е от изключителна важност за тях.

Скорпион: Рак + Дева

Скорпионите се нуждаят от приятели, които са им съпричастни и верни. Те трудно се доверяват, но направят ли го, е за цял живот. Раците и Девите могат да помогнат на Скорпионите да се справят с чувствата си по здравословен начин и осигуряват безопасно пространство, на което тайнственият Скорпион да разкрие това, което го мъчи.

Раците и Девите не ги е страх от страстта и интензитета на Скорпиона. Тези знаци се намират още като деца и остават приятели за цял живот.

Стрелец: Близнаци + Овен

Стрелецът обожава да се среща с нови хора и създава нови приятелства през цялото време, но се нуждае от основна група с приятели, която знае, че винаги е до него. Намира това в лицето на Близнаците и Овена.

Всички тези знаци обичат да пътуват и за тях е приключенията и новостите са изключително важни. Овните и Близнаците са достатъчно големи реалисти, за да опазят краката на Стрелците здраво стъпили на земята. Тези три знака не са особено търпеливи, защото вярват, че е престъпление да си губиш времето.

Козирог: Лъв + Телец

Козирозите са много работливи и отговорни, но това, което не е особено известно за тях, е невероятното им желание за забавление. Нуждаят се от приятели, които да ги окуражават да си взимат отпуска или поне да правят малки почивки, приятели, които ще им помогнат да засияят и които ще им помагат да поемат рискове от време на време.

Този приятелски кръг е съставен от знаци, които имат силен характер, но знаят колко е ценно да разпускаш понякога.

Водолей: Стрелец + Овен

Водолеите са много умни и изобретателни и се нуждаят от приятели, които да подкрепят идеите им и да не ги подценяват. Имат много приятели, но все пак са склонни да си съставят тясна групичка от хора, с които прекарват най-много време и на които имат доверие.

Водолеите могат да бъдат непредсказуеми и се нуждаят от приятели, които не опитват да ги контролират и които са способни да се пускат по течението. Стрелците и Овните не се дърпат, когато Водолеите имат налудничава идея - напротив, веднага се включват в нея.

Риби: Скорпион + Дева

Рибите са чувствителни, безкористни и креативни и се нуждаят от приятели, които няма да се възползват от тях, нито пък ще попречат на артистичното им изразяване. Скорпионите и Девите имат богато въображение и ще разбират Рибите, но и са достатъчно прагматични, за да не им позволяват да потънат до такава степен в проектите си, че да забравят да се грижат за себе си.

Понякога Рибите опитват да се изолират, дори и това да е последното нещо, което трябва да правят. Скорпионите и Девите дават на Рибите достатъчно време да се излекуват, но не чак толкова, че да се отдръпнат от хората, които ги обичат.