Когато си с някого за първи път, това може да е свързано с голям стрес, защото не знаеш какво точно му харесва в интимен план. Всички искаме да покажем най-доброто, на което сме способни. Това ще те направи по-самоуверена.

Някои хора обичат да се впускат веднага в секса, а други харесват играта преди това. Запомни, че сексът трябва да бъде хубав не само за теб, но и за партньора ти.

Овен

Сила: Овенът влага цялата си енергия по време на секс и винаги е готов за нещо ново. Според астрологията той се целува най-добре от всички. Той обича да е доминантен.

Слабости: Ако сексът не е разнобразен, той би му омръзнало бързо. Понякога може да каже неподходящи неща и да развали цялата обстановка.

Телец

Сили: Телецът е чувствителен и обожава да предразполага половинката си със свещи и музика. Той обожава секса и няма да остави нито една част от тялото ти без да я целуне или докосне.

Слабости: Когато Телецът открие слабото място на половинката си, се съсредоточава само върху него. Не експериментира много и не е спонтанен.

Близнаци

Сили: Близнаците са една от най-отворените към нови неща зодии. Те обичат да експериментират. Представителите на тази зодия имат нужда да се свържат не само сексуално с половинката си, но и интелектуално. 

Слабости: Близнаците обичат да показват всичко, на което са способни и се разсейват лесно.

Рак

Сили: Ракът е най-чувствителната зодия. Той обича да доставя удоволствие на половинката си и да изпробва нови неща. Той харесва игрите и ролите.

Слабости: Отнема му време да свикне с партньора си. Ракът често става властен над половинката си.

Лъв

Сили: За Лъва най-голям приоритет е половинката му да бъде задоволена. Той харесва експериментите, хапането, ноктите по гърба и секс записите.

Слабости: Лъвът обича да е в центъра на вниманието и понякога забравя за партньора си, който също има нужда от това внимание. Той харесва споровете преди секс, защото това го възбужда още повече.

Дева

Сила: Девата харесва експериментите и знае как да доставя удоволствие. Представителите на тази зодия харесват ролевите игри, маските, белезниците и фетишите.

Слабости: Девата не прави първата крачка. Ако партньорът им ги притисне, те биха се отдръпнали и интимността няма да е същата.

Везни

Сила: Везните са романтични и искат и сексът да е такъв. Те са добри във всичко. Харесват пляскането.

Слабости: Везните забравят за своите нужди и мислят само за чуждите. Те не говорят често за това какво им харесва и какво не.

Скорпион

Сили: Скорпионът е най-сексуалната зодия. Той харесва предизвикателствата, секса на публични места, връзването и експериментите. С него няма как да си прекараш лошо.

Слабости: Понякога се интересува повече от своите сексуални нужди повече, отколкото от тези на половинката си.

Стрелец

Сила: Сексът със Стрелец е като посещение в увеселителен парк. Стрелецът е авантюрист и харесва новите неща и места. Той дава точно толкова, колкото получава.

Слабости: Ако си правила просто секс с представител на тази зодия, то не си мисли, че вие вече имате връзка. Той има нужда от нещо повече, за да започне такава. Една нощ заедно не означава нищо.

Козирог

Сила: Козирогът е сексуален. Той е добър във всичко и харесва предизвикателствата. Ако това, което прави се хареса на половинката му, той ще се постарае да го прави без грешка. 

Слабости: Понякога, за да се почувства комфортно и да направи първата крачка, отнема време.

Водолей

Сили: Водолеят е отворен към всичко ново. Той харесва виртуалния секс и винаги измисля нов начин да достави удоволствие на половинката си. Сексът с него е невероятен.

Слабости: Ако партньорът му го отблъсква по някакъв начин или сексът не е добър, Водолеят няма да пести думите си. Ако е бил добър, то ти ще разбереш.

Риби

Сили: Представителите на зодия Риби залагат на своята интуиция и знаят какво харесва половинката им. Те се адаптират към всичко. Обожават, когато могат да се свържат с партньора си и на емоционално равнище. 

Слабости: Понякога Рибите се изморяват и предпочитат да са мързеливи в секса, а половинката им да прави всичко.