Любовта е толкова много неща! Може да бъде нова и вълнуваща, но е възможно и да бъде напълно ужасяваща. Всеки има различен подход към нея - някои вярват, че могат да успеят, като дават всичко от себе си, други обичат да се хвърлят в дълбокото без никакви очаквания, а трети действат много предпазливо.

Но дори и тези, които се крият зад високи стени, могат да останат разочаровани. Тогава какъв е най-правилният начин? Не мислим, че има верен отговор. Всеки човек и всяка връзка са различни и уникални, затова това, което работи при едни, може да е неефективно при други.

Но ако има един съвет, който можем да ви дадем, той е да не скачате директно и да не се влюбвате твърде бързо.

Често, когато това се случи, вие ще се намирате на съвсем различно място във връзката от другия човек. Това може да доведе до много караници и сълзи. 

Със сигурност всеки трябва да се влюби силно в даден момент от живота си, но има някои зодии, които го правят непрекъснато.

Те вероятно дори не осъзнават преди да е твърде късно. Затова нека разгледаме кои са зодиите, които обичат твърде силно - ако сте представител на някои от тези знаци или пък половинката ви е сред тях, това ще ви направи по-осъзнати и ще ви помогне да избегнете разочарованието.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Винаги сте готови за забавление и според вас новите връзки са точно това! Ако е само работа и никакво забавление от самото начало, знаете, че няма да сработи и не губите времето си.

Но когато се впуснете в забавлението и лекия романс, понякога пропускате факта, че сте се влюбили твърде рано.

Планирате съвместния си живот, още преди да сте научили основни детайли за другия човек.

Следващият път, в който започнете нова връзка, определено ще ви помогне да си спомните, че трябва да действате бавно и да опознаете добре човека, преди да се влюбите.

Рак (21 юни - 22 юли)

Привързвате се силно и бързо към хората, които ви заобикалят и това включва и потенциалните партньори. Тази връзка може да се сформира дори преди да сте излязли официално на среща.

Цялото време, което прекарвате в проверки на социалните мрежи и разговори с приятелите ви за него, ви създават фалшиво усещане, че вече го познавате.

Това определено може да доведе до това да се чувствате наранени, ако човекът се окаже по-различен в реалния живот. Любовта може да бъде толкова разочароваща.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Не само че вярвате в любовта от пръв поглед, но и сте я изпитвали. Вероятно повече от веднъж.

Понякога реакцията закъснява и осъзнавате хлътването си “чак” в средата на първата среща. Други пъти се случва в секундата, в която видите човека в другия край на стаята за първи път.

За нещастие сте осъзнали, че в повечето случаи “любовта от пръв поглед” не е любов. Често красивата визия не е съпроводена от приятен характер, или пък първата среща е по-добра от следващата. Случва се. Но знаете, че няма да мине дълго време преди следващото ви хлътване, така че не страдате дълго.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Вие сте експерт в самоконтрола в повечето неща, но любовта определено не е от тях. Както казват, сърцето си иска своето и вие не можете да го убедите в противното.

Най-лошото е, че в повечето случаи осъзнавате, че нещата ще свършат зле дори преди да сте започнали.

Знаете, че ще сте с разбито сърце, но предпочитате да рискувате. Знаете, че един ден всичко ще си е заслужавало.

Риби (19 февруари - 20 март)

Рибите са години напред по отношение на чувствата в сравнение с половинката си. Докато те планират сватбата в детайли и имената на децата, партньорът им все още е в забавната част на връзката.

И това несъответствие или неразбирателство е моментът, в който Рибите страдат.

Те нямат намерение да хлътват толкова здраво и често това не се случва. Но когато връзката надминава очакванията им, те тотално губят ума и дума и не могат да си представят, че половинката им може да не се чувства така.