Знаеш ли, че носенето на червено може да те направи по-секси?

Какво е цвят на силата? Това е цветът, който може да носиш, който създава настроение или увеличава вероятността за определено действие. В зависимост от личността ти или повода, определен нюанс може да бъде по-добър от друг.

Например, ако планираш да отидеш на парти и да привлечеш погледа на някой красив мъж, носи червено не само, за да го накараш да се чувства привлечен към теб, но също така да си помогнеш да се чувстваш уверена и под контрол. Всичко е разрешено в любовта и на война, нали?

Но ако искаш да се чувстваш по-спокойна или ако искаш да успокоиш другия, заложи на синьо. Този цвят ни кара да се чувстваме така, сякаш седим до успокояващ поток. По-дълбокият син цвят е най-добрият за тези резултати. Нюансите имат значение, когато става въпрос за енергийни цветове, така че се увери, че си проверила два пъти преди да носиш лавандулов цвят, като мислиш, че ще ти даде пурпурен ефект.

Ако имаш очи на художник, не би трябвало да имаш проблем с това. Цветовете на силата всъщност са направени за зодиакалните знаци. 

Ето и цвета, който отговаря на твоята зодия:

Овен – червен

Смята се, че червеният цвят създава настроение на страст и тъй като си огнен знак, той е идеален за теб. Носенето на червено червило или червена рокля е това, което ще привлече най-много много погледи към теб в една стая, което ще те зарадва. Силата да накараш всички да се обърнат, само за да те видят, е забавна за теб. Наличието на червени завеси или червена боя в стаята ще направи така, че с партньора ти да се радвате на много интимни моменти. Носи червено, за да се почувстваш по-силна, особено по време на интервюта.

Телец – зелен

Зеленият цвят е символ на природата, затова е идеален за земния ти знак. Също като природата, ти си сте постоянна, търпелива и непрекъснато растяща. Винаги знаеш кога е време да се откажеш от умираща връзка. Носи зелено, за да се чувстваш стабилна и прогресивна.

Близнаци – жълто

Жълтият цвят е жив и силен, точно като теб. Любопитната ти природа и способността ти да вдъхновяваш другите са много важни аспекти. Повечето хора мислят за слънцето като за източник на радост и щастие, което означава, че си персонифицирана негова версия. Носи жълто, за да увеличиш мисловния си процес.

Рак – бяло/сиво

Белият цвят е ефирен като крилата на гълъба и като отражението на сребърната луна на повърхността на неподвижната вода – като грациозността, която притежаваш. Ти си разбираща и приемаща, отдавайки се в ръцете на някого, а той сякаш държи самата богиня на любовта. Ракът притежава концепцията за любов и тези цветове ще ти помогнат да увеличиш потока и способността си да обичаш. Носи бяло/сребърно, за да увеличиш разбирането и чувствителността си.

Лъв – златно

Разбира се, ти си кралица. Носенето на златно ще ти донесе само сила и позитивност. Златните ти бижута могат да заявят още по-категорично присъствието ти и да те направят по-страстна. Блясъкът им не само предизвиква внимание, но и те кара да изглеждаш като кралица, каквато си. Носи златно, за да ти даде усещане за сила.

Дева – зелено/кафяво

Точно като джунглата, ти си земна и изпълнена с живот. Внимателна и аналитична си, а тези цветове символизират стабилност и растеж. Да си помагаш да израстваш и подобряваш е много важно за теб, стига да не го вземеш твърде сериозно. Носи тези цветове, ако трябва да се съсредоточиш върху самоусъвършенстване в определени области.

Везни – розово/синьо

Тези цветове спомагат за смекчаване на очарователната ти личност. Вече си благословена с дарбата на общуваш и ще изглеждаш още по-приятелски настроена с тези нюанси. Синьото помага за спокойствие, докато розовото показва колко си любяща и грижовна. Ако искаш да си спечелиш повече приятели, носи този цвят.

Скорпион – черно

Черният цвят помага за увеличаване на силното ти присъствие и засилва тайнствената ти природа. Черното крие колко е дълбока душата ти и те защитава от любопитни очи, но и те кара да искаш да погледнеш по-дълбоко на всичко. Носи този цвят, ако искаш да увеличиш своето дедуктивно мислене и тайнствената си същност.

Стрелец – лилаво

Да имаш отворен ум е важно за пътешественик като теб. Пурпурният цвят го подобрява, както и съзнанието ти за самия живот. Като пътешественик, знаеш, че животът носи много гледни точки и мнения, така че да бъдеш в състояние да приемеш всички тези различия и да получиш разбиране от всичко, е твоя черта. Носи лилаво, за да разшириш вече отворения си ум.

Козирог – кафяво/сиво

Традицията и простотата са ключови компоненти на твоя начин на живот. Тези цветове не са скучни, а са ефективни и приемливи. Практичността им е в същността на начина ти на живот. Носи ги, за да си здрава и практична.

Водолей – синьо

За един неспокоен знак като теб, да се съсредоточи върху едно нещо е много трудно. Но синият цвят ти помага да балансираш неспокойната си енергия, за да може да извадиш всичките си фантастични идеи, без да се бориш срещу бързия си ум. Носи синьо, ако имаш нужда от помощ при насочване на творчеството си.

Риби – светлозелено

Ти си естествен лечител и светлозеленото подобрява естествените ти таланти. По-бледите версии на зеленото помагат да извлечеш тези свои способности, както и умението да вдъхновяваш. Носи този цвят, ако имаш нужда да успокоиш някого и да му донесеш мир.

Не е необходимо да носиш изброените нюанси всеки ден, за да усетиш ефекта им. Те са предназначени само да извадят естествените ти качества. Носенето им на важни събития може само да помогне.

И само защото не си Овен, не означава, че не може да носиш червено. Този цвят е символ на агресия и сексуалност, независимо от зодията ти. Започни да носиш повече цветни дрехи, може да ти помогнат повече, отколкото си мислиш!