Представи си, че решавайки да провериш какво се случва в профила ти във Фейсбук, се оказва, че имаш 10 покани за приятелство, 10 съобщения и 10 известия. Кое ще провериш първо? Оказва се, че избраното разкрива много повече за теб и характера ти, отколкото предполагаш.

 

А) Покана за приятелство

 

Ако първо провериш тях, то значи си човек, който е положително настроен към света, новото и хората около себе си. Обичаш живота, предизвикателствата и бързите обороти. Предразположена си да променяш живота си, а не да стоиш в застой. Освен това си енергична и много доброжелателна натура. Познахме ли?

 

В) Съобщения

 

Обичаш да общуваш и да се срещаш с приятелите си повече от всичко на света. Отдава голямо значение на съветите и историите им, като ако има с какво, винаги си на среща да им помогнеш. Обичаш да спориш, когато се налага да отстояваш мнението си и никога не оставяш магарето си в калта. Цениш околните и разбираш, че всеки има свой начин, по който му харесва да живее. Вярно? 

 

С) Известия

 

Ти си наблюдателна личност, която се интересува от всички аспекти на живота, от близките и приятелите си, от новото и непознатото. Обичаш да четеш и си любопитна към всичко около себе си. Понякога си нетърпелива, но в рамките на нормалното. Май налучкахме, нали?