Астрологията обяснява как звездите трябва да се съберат, за да се роди идеалната жена - създадена за любов, семейство и вярност.

Звездите могат да покажат кои са жените, които са идеалните майки и съпруги, кои притежават нереален магнетизъм и кои са способни да завладеят със своята изобретателност и красота.Така, когато жената с определен зодиакален знак е родена през определена година, тя става истински магнит за мъжете. 

Специалистите са обявили 2 зодии и 9 години, комбинацията между които дава на една дама титлата ИДЕАЛНА ЖЕНА. Вижте кои са те: 

Идеалната жена е една от тези зодии:

Рак

Те обичат децата, готови са да се посветят на домашното огнище и да създават уют. Момичетата, родени под този знак, са много чувствени. Те винаги ще съжаляват, ще се извиняват, ще съчувстват. Те са отлични събеседници, които ще подкрепят и изслушват. Верни са на дома си, който обожават - атмосферата на топлина, уют и сигурност е много важна за Раците. За тях няма нищо по-важно от традициите и атмосферата на любов. Вярно е обаче, че понякога те могат да бъдат подозрителни, обидчиви и капризни.

Звезди, родени под знака на Рака: Линдзи Лохан, Селена Гомес, Евгения Лоза, Ангела Меркел, Марго Роби, Ева Грийн.

Везни

Те са леки и ефирни, обичат да общуват, естетични са, грациозни, грижат се за себе си. Надарени са с несравним вкус, запознати са с изкуството, литературата и музиката. Способни са да придадат красота на всеки дом. Те са дипломатични, но лесно се обиждат.

Лесно е да се изградят силни взаимоотношения с дамите Везни, тъй като те не натоварват мъжете, не се опитват да стоварят всичките си проблеми върху тях. Те помагат да се постигне баланс в двойката и лесно правят компромиси. Те предпазват избраника от импулсивни решения, тъй като самите те не обичат прибързаността.

Звезди, родени под знака на Везни: Ким Кардашиян, Кейт Уинслет, Хедър Локлиър, Гуинет Палтроу, Ани Лорак, Хилари Дъф и Моника Белучи.

Кога е родена идеалната жена?

Идеалните жени от тези зодиакални знаци са родени през следващите години:

1975 г. е годината на дървения заек

1979 г. е годината на земната коза

1982 г. - годината на Водното куче

1987 г. е годината на Огнения заек

1991 г. - годината на металния Козел

1994 г. - година на дървеното куче

1999 г. - година на Земния заек

2003 г. - година на Водната коза

2006 г. - година на Огненото куче

Познавате ли дама, която отговаря на тези критерии? Или може би вие самата сте такава?