По време на силна и здрава връзка, трябва да запазиш своята независимост. Трябва да се чувстваш комфортно и да имаш своя личен живот, както и половинката ти.

Не трябва да прекарваш всяка секунда с партньора си, но и не трябва да плачеш, когато не сте заедно за дълго време.

Макар и да осъзнаваш, че разстоянието няма да те убие, боли.

Когато обичаш някого, да прекараш дълго време далеч от него не е приятно. Съобщенията не са достатъчни. Не стигат и разговорите. Искаш да си физически с него. Искаш да го прегърнеш и целунеш, да се хвърлиш в обятията му.

Когато обичаш някого, свикваш той да е около теб. Той става част от живота ти и най-добър приятел. С него пиеш кафето си сутрин, прекарваш вечерите с него. Никой друг не може да го замести.

Когато обичаш някого, всяко нещо ти напомня на него и понякога забравяш, че той не е при теб. Свикнала си той да е в стаята и да сте отбор.

Когато обичаш някого, пренареждаш деня си, за да прекарвате повече време заедно. Гледате телевизия и хапвате заедно. Заспивате заедно. Променяш всичко, когато го няма, защото ежедневието ти се променя.

Когато обичаш някого, липсата му е съпроводена с болка. Стомахът те боли. Сърцето също. Толкова го обичаш, че не се чувстваш добре, когато липсва.

Макар и да можеш да се справиш без него, макар и да си достатъчно независима, животът ти е по-хубав, когато той е до теб. Забавляваш се истински и всичко е по-красиво: песните, филмите и времето.

Когато обичаш някого, прекараното време без него не е приятно, но не е и краят на света. Все пак той никъде няма да отиде. Не прави нищо, което би те наранило. Той е добре и ще те чака да се върнеш, защото любовта ви е достатъчно силна.