За да бъде визията ви безупречна и модерна, трябва да носите ефектни аксесоари, които да комбинирате по правилния начин с дрехите в гардероба. Изборът на хубави дамски слънчеви очила е предпочитан начин да подчертаете красивите черти на лицето си, да покажете класа и добър вкус, като най-важното е да подберете правилния за вас модел. Освен качествените стъкла и високата UV защита, от значение е и рамката – формата ѝ трябва да ви отива и да отговаря на актуалните тенденции.

Важен аксесоар ли са дамските слънчеви очила?

Може да носите различни видове аксесоари, но ако търсите забележителен ефект, е препоръчително да заложите на чифт маркови слънчеви очила, които да носите целогодишно, но предимно през лятото и топлите месеци от годината. Освен защита за очите те ще “работят” за това да изглеждате стилни и елегантни в ежедневието си, което е и търсеният ефект.

Кои са най-предпочитаните форми?

Формата на слънчевите очила е най-важната особеност, която трябва да вземете под внимание, когато извършвате селекцията. Сред най-купуваните са тези с широка рамка, големите модели, wayfarer, със стъкла сърца и пеперудки, тип “Авиатор” и кръгли. Освен най-новите трендове при тези аксесоари е важно да се съобразите и с особеностите нас своето лице – форма, тен, черти и др. Може да ги използвате в своя полза, прикривайки с тях несъвършенствата, което се постига чрез оптически баланс.

Как да ги комбинирате с тоалета?

Комбинирането на избраните слънчеви очила е най-хубавата част, защото тогава можем да видите техните реални преимущества. Когато са в правилната за лицето ви форма и сте сигурни, че ни подхождат напълно, е необходимо да решите с какъв тоалет ще ги съчетаете. Ето и някои оригинални модни идеи:

  • Ако се обличате предимно с елегантни облекла през деня, заложете на рамки "Котешко око" или тип “Пеперуда”. И двата модела изглеждат много шик, а и са много удобни за носене;
  • Street аутфита се допълва много добре с рамки “Авиатор”. За тях се смята, че са универсални и подхождат на повечето хора. Изглеждат чудесно и в комбинация с официални тоалети;
  • Изцяло спортният стайлинг се допълва по прекрасен начин с рамки тип “маска”, но и с кръгли такива. Съобразете ги и с формата на вашето лице.

Слънчеви очила могат да се открият в разнообразни вариации, като тук визираме най-вече техния дизайн – маска, котешки очи, кръгли, квадратни и др. Трябва да отделим внимание и време, за да определим подходящия вариант на този тип аксесоар.