Няма как да знаем какво ни е е предопределила съдбата, но можем да разчитаме на астрологията, за да направим определени предположения за различни аспекти от нашия живот като любовта. А кои са зодиите, които са най-подходящи за теб, можеш да видиш тук:

Овен

Перфектни партньори: Лъв, Стрелец или Близнаци

Пълна с енергия и страст, ти не можеш да бъдеш ограничена. Половинката ти трябва да е способна да се движи с твоето темпо. Човекът до теб трябва да е достатъчно силен.

Телец

Перфектни партньори: Козирог, Дева или Риби

С твоя инат и горещ темперамент, харесваш нещата такива, каквито са, а не изненадите. Предпочиташ половинката ти да е предвидим и да държиш всичко под контрол, защото така си щастлива.

Близнаци

Перфектни партньори: Везни, Водолей или Овен

Ти си толкова пълна с енергия, че понякога околните си мислят, че никога не можеш да се умориш. Поради тази причина, ти никога не можеш да се концентрираш за по-дълго време върху едно нещо. Ако половинката ти не е същия като теб, те няма да могат да издържат на темпото ти. Мъжът до теб трябва да е страстен и любопитен.

Рак

Перфектни партньори: Козирог, Дева или Телец

Твоята емоционална страна ти позволява постоянно да се грижиш за хората около теб. Това също ги привлича към теб. За съжаление, понякога забравяш за себе си. Трябва да си във връзка, в която ще получаваш това, което даваш.

Лъв

Перфектни партньори: Везни, Риби или Овен

Представителите на зодия Лъв са известни с това, че са силни и обичат да доминират. Те няма да се замислят, ако трябва да кажат на другите истината. Понякога обаче хората не могат да издържат на темпото и държанието ти. Половинката ти трябва да ти дава достатъчно пространство, за да бъдеш себе си.

Дева

Перфектни партньори: Телец, Козирог или Рак

Имаш нужда от човек, който ще те подкрепя и окуражава, защото ти като представителка на зодия Дева си много чувствителна. Той трябва да е винаги до теб.

Везни

Перфектни партньори: Водолей, Близнаци или Лъв

Имаш навик да си най-популярната личност, където и да отидеш. Трите знака притежават всичко, което харесваш и търсиш в бъдещата си половинка, което ги прави идеални за теб.

Скорпион

Перфектни партньори: Скорпион, Рак или Риби

Ти постоянно търсиш следващото приключение и забавление, за да не ти е скучно. Страх те е от моногамията. Намери момчето, което ще ти покаже колко разнообразен може да е животът.

Стрелец

Перфектни партньори: Близнаци, Овен или Стрелец

Ти обожаваш пътуванията и не можеш да се задържиш на едно място, затова имаш нужда от човек, който също мисли по този начин. Той трябва да е ентусиаст и да харесва новите приключения.

Козирог

Перфектни партньори: Телец, Дева или Рак

Водиш живот, който е пълен със задачи, макар и да си супер организирана. Понякога се заемаш с повече неща, отколкото можеш. Половинката ти трябва да е способна да ти помага, за да не се провалиш.

Водолей

Перфектни партньори: Близнаци, Овен или Везни

Зодия Водолей изпъква с интелекта си и заинтригуващите си характер и излъчване. За съжаление, невинаги попадаш на правилния човек за теб. Партньорът ти трябва да е умен, колкото теб.

Риби

Перфектни партньори: Дева, Рак или Скорпион

Това, което искаш, е човек, който разбира твоята чувствителност и е готов да ти се отдаде. Имаш нужда половинката ти да те подкрепя и напътства, защото Рибите не са известни със силата си.