Не се опитвайте да спорите с тези зодиакални знаци, защото никога няма да излезете на глава с тях. И тук става въпрос за неприятните скандали с викане и обиди, както и за трагичните и тежки съобщения, които водят до раздяла.
Няма значение кой от тези пет зодиакални знака ще изберете – не спорете с тях, защото тези хора са с много силни вярвания и убеждения, които няма да пречупите, колкото и да ви се иска. Освен това дори няма да разберете от къде ви е дошло...

1. Овен

Ако имате нуждата да се карате с някой представител на тази зодия, пожелаваме ви късмет. Ще кажете нещо простичко и елементарно и повярвайте – ще видите гърба на този човек. Остане ли, ще използва всички средства, за да ви уязви, а те няма да бъдат приятни. Кавгата ви може да приключи когато зодия Овен усети, че е едно стъпало над вас.

2. Близнаци

Близнаците обичат да се забавляват и всичко да бъде на показ. Причината, че няма как да излезете прави в спор с тях е, че няма да има такъв. Ако усетите, че имате проблем с този човек, няма да можете да започнете разясняване на въпроса. Ще избягва този момент като чума, дори да става въпрос за нещо съвсем малко и незначително.

3. Лъв

Представителите на тази зодия са адски уверени в себе си, така че те никога няма да се „предадат“ когато бъдат предизвикани от вас. Понякога думите им могат да бъдат много тежки, а след това започват да се чувстват зле, че са ги изрекли. Но вие няма да разберете. В момента, в който нападнете Лъв, ще разберете колко добре може да се аргументират и защитават представителите на тази зодия.

4. Стрелец

Ако имате приятели от тази зодия, то тогава знаете, че те са изключително предани и добри с вас, но „най-добрият приятел е най-големият ви враг“. Това важи особено силно за Стрелците, които в момент на напрежение са в състояние да кажат всичко. Те са наясно със слабостите ви и ако се почувстват нападнати ще ги използват срещу вас.

5. Козирог

Козирозите не прощават, освен това за изключително инатливи. Скарате ли се с тях, кавгата ви ще бъда кратка. Ще усетите цялата умора, която ще се стовари върху вас, още преди да си поемете въздух.

Разбира се, зодията ви – т.е. слънчевият знак, не е единственото нещо, което влияе на характера ви. Не е нужно да се слагат етикети и общи знаменатели. Когато става въпрос за астрология, има много други фактори, които влияят върху поведението и разбиранията на даден човек.