Въпреки че има редица фактори, които биха могли да подскажат дали ще изневерите на партньора си, ако сте фен на астрологията, то най-вероятно за вас зодиакалния знак също играе важна роля. Ако пък не е така, това е един забавен начин да разберете какво мислят звездите за вас и хората родени под вашия зодиакален знак като цяло. Ето тяхното мнение:


Овен: Обичате да ви ласкаят. Затова, ако усетите, че партньорът ви не ви намира за най-сексапилното същество на света, най-вероятно ще потърсите възхищение другаде. Няма да изневерите, просто ще погъделичкате егото си, но внимавайте, това може да ви донесе неприятности, дори скандал или физическа саморазправа.


Телец: Известно ви е, че сте упорити като магарета и за вас трябва да се измисли нова дума за лоялност, така че след като се ангажирате с някого, вие сте верни докрай. И все пак, ако смятате, че вашият партньор не ви дава цялата любов, признателност и нежност, която заслужавате, може да ги търсите в някой друг.

Близнаци: Вече знаете, че сте доста нерешителни и бързо се разсейвате, което ви прави доста склонни да се отдадете на повече от една връзка. Особено ако смятате, че партньорът ви не може да ви даде всичко, от което се нуждаете.

Рак: Вие сте вулкан от емоции и наистина желаете стабилност, което прави изневярата почти невъзможна при вас. И все пак, цялата тази доброта има и лоша страна - толкова се притеснявате да не нараните партньора си, че често му спестявате неща и премълчавате, когато нещо в отношенията ви тревожи. Дали ще се случи да премълчите и евентуална изневяра, зависи само то вас.

Лео: Трябва да се почувствате като звездата на всеки филм, а ако вашият партньор не е готов да ви даде тази роля, вероятността да изневерите е много голяма. Ако той не се държи с вас като с кралица, ще намерите някой друг, който да го направи. Точка.

Дева: Вие се притеснявате за проблеми, които дори не съществуват, така че за вас изневярата е просто излишен стрес и повод за допълнително напрежение. Ако обаче, партньорът ви не може да отговори на перфекционизма и високите ви изисквания, няма да се поколебаете да намерите друг.

Везни: Вие сте толкова секси и флиртуващи, че за вас изневярата не е кой знае какво. От друга страна обаче, дотолкова вярвате в любовта и романтиката, че най-вероятно не бихте причинили това на любимия. Може да изневерите емоционално на партньора си и то ще е единствено от скука или за повдигане на самочувствието.

Скорпион: Ако все още не сте срещнали любовта на живота си, най-вероятно сте най-големия играч в обкръжението си. Толкова секси и игрива личност като вас няма никакъв проблем да привлича към себе си мъже само с присъствието си. Ако обаче, намерите онзи специален мъж, всичко приключва и ставате сериозната жена, отдадена на връзката си.

Стрелец: Няма как да имате тайна любовна афера, защото в края на краищата всичко излиза наяве при вас. Това е така, защото не можете да пазите тайна и да криете емоциите си. От друга страна, приемате секса като забавна игра, което означава, че ако той заприлича на добре режисиран филм, най-вероятно ще ви доскучае и ще потърсите разнообразие другаде.

Козирог: Вие сте лоялни и надеждни, но намирането на голямата любов не е сред приоритетите ви. По-скоро се интересувате за социалното си положение и изкачването по кариерната стълба. Затова, ако имате партньор, но откриете някой, който би могъл да ви помогне в кариерно отношение, най-вероятно няма да се замислите преди да изневерите. 

Водолей: Ако имате връзка, то тя е много старателно премислена, така че няма опасност да се изкушите. Единственото, което бихте си позволили е лек флирт, но и той изчезва, ако решите, че сте открили любовта на живота си.

Риби: Вие сте толкова честни, съпричастни и лоялни, че единственият начин да изневерите, е ако се опитвате да избягате от взаимоотношения, които не ви удовлетворяват и носят обичта, която искате. Дори тогава предпочитате първо да се разделите с досегашния си партньор и след това да правите каквото и да било с друг.