Според астрологията зодиакалните знаци определят нашите способности и личността ни, а някои черти на характера дори са типични за определени зодии. Представителите им са много по-силни от другите. Може би и вие сте такива, подобно на Леонардо ди Каприо или Барак Обама. Разберете още сега!

Овен

Родените между 21 март и 20 април са най-активните хора и винаги са пълни с енергия. Силни са и не се страхуват от нищо. Винаги са готови за приключения и обичат предизвикателствата. Овните са най-добрите лидери, което им дава увереност и повишава самочувствието им. Импулсивни са, което може да направи някой техен враг, но останалите са впечатлени от нещата, които правят.

Известни овни

Овните не се страхуват да споделят дори най-честното си мнение. Понякога са много упорити и е трудно да ги убедите да направят нещо. Най-силните черти на Овните са лидерство, енергия и смелост. Звездни представители на тази зодия са Лейди Гага, Йохан Себастиан Бах, Чарли Чаплин и Ема Уотсън.

Скорпион

Ако сте родени между 24 октомври и 22 ноември, притежавате голяма сила. Скорпионите са много емоционални. Не се задържат на едно място, а се променят и развиват. Страстта им ги прави уникални и успешни, когато искат да постигнат нещо. Мислят критично и могат да се държат арогантно.

Известни скорпиони

Колаборацията с тях е голямо предизвикателство, тъй като се опитат да доминират не само на работното място, но и в личните си отношения. Въпреки това се впускат дълбоко и страстно във връзките си. Те са решителни, силни и целенасочени. Известни скорпиони са Пабло Пикасо, Леонардо ди Каприо, Райън Гослинг и Кейти Пери.

Рак

Раците са доста непредсказуеми, но са изключително силни, упорити и решителни. Амбицията им им помага да постигнат необикновени неща. Уверени са в своите умения и се доверяват на интуицията си. Така развиват своята личност - както в професионалния, така и в личния си живот. Въпреки това са доста взискателни относно приятелите и семейството си.

Известни раци

За тази зодия са важни лоялността и честността. Най-силните им черти са самоосъзнаването, което им помага да намерят това, което търсят и перфекционизмът, даващ им възможност да постигнат много неща. Зодия рак са Мерил Стрийп, Джордж Буш, Юлий Цезар и принц Уилям.

 

Лъв

Лъвовете са склонни да бъдат доминират, но и са харизматични - родени са за лидери. Не се страхуват от предизвикателства и приключения. Способни са да планират добри стратегии, които лесно ги насочват към успеха. Силата и гордостта са най-видимите черти на този зодиакален знак. Те са толкова влиятелни, че могат лесно да мотивират и впечатляват хората.

Известни лъвове

Трудно е да бъдат „опитомени”, защото са изпълнени с живот и енергия. Лъвовете обичат да бъдат възхвалявани, а организационните им умения са завидни - когато се заемат с нещо, го правят с цялото си сърце. Известни представители на тази зодия са Мадона, Луис Армстронг, Барак Обама, Дженифър Лопес и Даниел Радклиф.

Слабости

За съжаление, има зодиакални признаци, за които се смята, че са малко по-слаби . Просто те не винаги са добър избор за лидерски позиции поради личните си качества. Например водолеите, които често се страхуват да изразяват мнението си и рядко се борят за това, което искат. Девите лесно приемат компромисите и са склонни бързо да се отказват. Везните пък са мъдри и спокойни, но им е трудно да работят бързо и под натиск.