Екипът на Dama.bg много вярва в силата на зодиакалните знаци и влиянието, което оказват те. Именно затова днес ще ви кажем кои професии пасват най-добре на вашата зодия. 
 
Овен – Представителите на този зодиакален знак са енергични, страстни и смели. Обичат да експериментират. Затова е съвсем естествено да изберат професия, която изисква решителност, смелост и ангажираност. От тях могат да станат много добри войници или ако не са привлечени от такава "мъжка професия", могат да се развиват успешно в сферата на изкуствата. Също така много подходяща професия за овен е тази на банкер – професия, изпълнена с множество предизвикателства и решаване на проблеми.
 
Телец - Практически, здраво стъпил на земята с предприемаческия дух зодиакален знак. Обичат парите и са привлечени от професии, където ще боравят с много пари - финансовия сектор, икономисти, счетоводители. Но телците могат да бъдат и много добри скулптури или художници. Подходяща професия за тях също е агент недвижими имоти.
 
Близнаци - Обичат да пътуват, да дават пресконференции и да присъстват на важни срещи. Разбира се, колкото са по-важни те, толкова по-добре. Добре биха се представили в сферата на журналистиката, търговската или посредническата дейност. От тях стават много добри PR-и, поети и писатели. Преподавателската професия също е подходяща.
 
Рак – Родени са да бъдат преподаватели. Представителите на тази зодия обичат децата и са отлични родители. Трябва да стоят далеч от агресивни спортове и военни действия. Полетата за изява на раците са дизайн, фотография, мода и кино.
 
Лъв – От Лъвовете стават перфектни артисти, тъй като обичат да бъдат център на внимание. Ако голямата сцена не е вашата страст, ориентирайте се към политиката или съсредоточете усилията си да станете главен изпълнителен директор на някоя компания (определено ще ви хареса, а и ще се справяте перфектно на подобна позиция).
 
Дева - Трудолюбиви, внимателни, педантични, отговорни - вашата област е медицината. Можете също да станете добри писатели или успешни мениджъри. Въпреки това, вие сте благословени с памет и умения, които ще ви помогнат да успеете във всяка област.
 
Везни - Везните харесват справедливостта, мира и красотата. От тях стават чудесни съдии, дипломати и модни дизайнери. Успяват също в сферата на шоу-бизнеса, както и изкуството, журналистиката, рекламата, ресторантьорството, медицината и сигурността.
 
Скорпион – Представителите на тази зодия обичат риска и предизвикателствата. Ако сте Скорпион, то би могъл да излезе блестящ хирург. Ако медицината не е нещото, с което искате да се занимавате, успех може да пожънете и в политиката, журналистиката, банковото дело, рекламата, недвижимите имоти ... изобщо, всестранно развита личност сте.
 
Стрелец – Родени да бъдат лидери. От тях стават най-добрите политици и изпълнителни директори. От Стрелците излизат и много добри историци и философи. Успех могат да пожънат и в областта на медицината, туризма и модата.
 
Козирог - Вие сте трудолюбиви, отговорни и имате силна воля. Обичате да сте номер 1 във всяка сфера на работа. За вас са подходящи професии като хирург, политик или дипломат. Можете също да станете и религиозен лидер.
 
Водолей - Вие сте гении и изобретатели. Вие ще станете най-добрите в своята област, с каквото и да се захванете. Въпреки това, трябва да сте на шефския стол.
 
Риби - Рибите живеят в измислен свят, изпълнен с мир, любов и музика. Естествено, те са привлечени от изкуството, тъй като те го възприемат като начин да избягат от реалността. От тях стават добри социални работници, лекари и мениджъри салон за красота.