Днес ще ви представим зодиите по малко по-нестандартен начин. Ще разкрием тайната на славянския хороскоп – как хората в миналото са определяли съдбата и същността си.

Мечка – от 10.12 до 09.01 Представителите на тази зодия са хора, които могат да преодолеят всичко, не се спират и не се плашат от нищо. В професионален план, целта им не е да достигнат върха и да бъдат над всички. Те мечтаят за спокоен живот и домашен уют.

Пор – от 10.01 до 09.02 – в древността това са били хората, смятани за най-силните в света. Друга уникална черта на характера им, освен изключителната физическа сила, е бързият ум.

Врана – от 10.02 до 09.03 - изумителни хора, не се предават и не се страхуват от нищо. Винаги са подготвени да отговорят на всеки въпрос, тъй като имат много добри познания почти за всичко. Под знака на тази зодия се счита, че са родени всички пророци и ясновидци.

Хермелин– от 10.03 до 09.04 – за тях е типично, че постоянно искат да се движат, не могат да стоят мирно и на едно място. Винаги смятат, че те са правите и не признават грешките си. За тях не съществуват правила.

Жаба – 10.04 до 09.05 – хората, родени под този знак, не си поставят цели, понеже в момента, в който си помислят нещо, вече са го осъществили. Умеят да се адаптират към всяка среда, към каквито и да е условия.

Скакалец – от 10.05 до 09.06 – леко неорганизирани, понеже правят всичко в последния момент. Обичат да отлагат днешната работа за утре, но в крайна сметка, се справят с поставената задача.

Хамстер – от 10.06 до 09.07 – трудолюбивостта е най-хубавото качество на тези личности.

Охлюв – от 10.07 до 09.08 – чудесни лидери, могат да поведат стотици без проблем. Нежната им страна разкрива, че несправедливостта е способна да ги смути. Умеят да усещат чувствата на околните и да им помагат, ако е по силите им.

Мравка – от 10.08 до 09.09 – зодията на работохолиците.

Майски бръмбар – от 10.09 до 09.10 – изключително интересна зодия, тъй като под нея са родени философите. Точно поради тази причина, тези хора карат околните да се замислят за разни мистични неща или теории за света и подобни. Обикновено „майските бръмбари” винаги имат интересни и различни съдби.

Бобър – от 10.10 до 09.11 – умеят да се справят в кризисни ситуации, да поемат контрол над себе си. Освен това, могат да адаптират дадена среда към себе си, а не обратно, само и само да постигнат желаното.

Куче – от 10.11 до 09.12 – винаги могат да преодолеят трудностите. Притежават редица качества, които ги прави желани приятели и събеседници.