В живота на всяка зодия тази година предстоят промени, но и важни уроци. Благодарение на тях сме именно това, което сме и те са тези, които ни учат на истински ценните неща. Разбери кой е най-трудният урок, който ти предстои да научиш тази година и бъди готова за него!

Овен

Не можеш да предвидиш всяко нещо в живота си. Колкото повече се опитваш да планираш всеки аспект от бъдещето, да си поставиш конкретни цели и да решиш точно какво искаш, толкова по-разочарована ще бъдеш. Научи да се радваш на настоящия момент и разбери, че само защото нещо не се е случило точно ти се иска, не означава, че е лошо. Приеми, че не може да държиш всичко под контрол и бъди готова за чудеса.

Телец

Не може да скриеш истинските си чувства. Можеш да редактираш снимките си, да пишеш забавни публикации и да създаваш впечатление, че си щастлива. Тази година ще научиш, че можеш да заблудиш очите, да измамиш ума, но не и сърцето. Красотата, богатството и популярността няма да те направят щастлива... И колкото по-рано го разбереш, толкова по-малко ценно време ще загубиш.

Близнаци

Като социален човек, животът ти се върти около взаимоотношенията ти с другите. Онова, върху коeто не си се съсредоточила обаче, е връзката със самата себе си. Тази година ще нарушаваш границите си, ще изказваш мнението си, ще поемаш рискове и няма да чакаш някой друг да направи важните решения, за които мечтаеш. Време е да заобичаш себе си отново!

Рак

Тази година те очакват големи промени и ще си зададеш въпроса: „Този човек ли искам да бъда? Гордея ли се с него?“ Ако отговорът е отрицателен, значи е време за работа. Отлагала си зрялото поведение достатъчно дълго време. Дошъл е моментът за големи промени. След една година ще си разбрала колко много можеш да постигнеш.

Лъв

Само защото обичаш някого, не означава, че сте перфектната двойка. Същото се отнася и за всяка работа, приятелство, дори дреха. Чувствата могат да те измамят и тази година ще се научиш да се доверяваш на разума си повече. Това, което е предопределено да бъде твое, ще бъде и не е нужно да го преследваш.

Дева

Може би си имала голяма мечта и си разбрала, че само желанието не е достатъчно. Бъди реалистка и знай какво можеш и какво не. Скромността да признаеш възможностите си ще те накара да се почувстваш свободна и щастлива.

Везни

Тази година ще бъде невероятна за теб и животът ти ще се промени към много по-добро (най-накрая ще се възползваш от предимствата на преминаващия Юпитер). Вече няма да взимаш повърхностни решения. Ще работиш през цялата година, за да разрешиш най-накрая проблемите, които имаш от тийнейджърските си години. Ще изживееш някои неприятни емоции, но ще се почувстваш свободна.

Скорпион

Тази година за теб ще е важно доверието. Изградила си навиците и личността си, опитвайки се да държиш всичко, което се случва в живота ти под контрол, включително действията и чувствата си. Време е да се довериш на партньора си и когато си готова, ще поемеш по правилния път.

Стрелец

Ще бъдеш честна пред себе относно това дали наистина постигаш всичко, на което си способна. Най-вероятно отговорът е „не“. Можеш да постигнеш много, но зависи от теб. Трябва да обособиш целите си и да разбереш как искаш да живееш. Бъди амбициозна и ще го направиш.

Козирог

Очаква те обрат, който чакаш от дълго време и вече си готова за него. Вероятно нещо не е наред в работата ти, във връзката ти или не се чувстваш достатъчно свързана с приятелите си? Важно е да признаеш проблема си, защото е време за промяна.

Водолей

Въпреки че най-накрая се чувстваш добре и в личен, и в професионален план, ти предстои голяма промяна. Тази година ще се научиш да се адаптираш. Вместо да се страхуваш от най-лошото, бъди креативна и амбициозна. Въпросът не е: „Готова ли съм?“, а „Какво ще правя по-нататък?".

Риби

Това е годината, в която ще се върнеш към корените си. Прекалено дълго си бягала (буквално или може би емоционално) от проблемите, които си имала у дома. Минало е достатъчно време и трябва да се върнеш вкъщи. Животът, който искаш и за който мечтаеш, те очаква, затова бъди смела!