Днес ви представяме най-любящите мъже от зодиака. Те са романтични и грижовни, прощават лесно, не създават излишни драми и са много старателни любовници.

Ако вашата половинка е от една от тези зодии, то вие сте истински късметлийки.

1. Риби

Рибите са един от най-грижовните и романтични знаци от зодиака. Те са винаги готови да те изслушат и да ти помогнат по един мъдър и интелигентен начин. Техният бърз ум е придружен от безпогрешна интуиция, която им помага да се измъкнат от по-големи проблеми.

Рибите си имат и своите слаби страни, разбира се. Те са доста чувствителни и в същото време са склонни да вярват прекомерно на партньорките си, което понякога им изиграва лоша шега. Просто недейте да ги лъжете и да злоупотребявате с доверието им, защото може и да не ги видите повече.

2. Телец

Ако търсите сериозна връзка, то Телецът е точно за вас. На мъжете от тази зодия може да се вярва, те са търпеливи и постоянни, не са студени и без страх ще ви покажат какво изпитват. Очаквайте много комплименти и романтични изненади, Телците обичат прелъстяването и не спират да флиртуват с половинката си, дори и да сте заедно от 20 години.

Трябва да споменем и слабите им страни, разбира се. Лошото на тези мъже е, че са големи инати и много държат на своето, освен това са доста ревниви.

3. Лъв

Лъвовете са високи ценени заради своя чар и заради прекрасното чувство за хумор. Мъжете от тази зодия са уверени в себе си и в своите избори, така че не се притесняват да ви покажат на целия свят. Те не харесват полувръзките и тайните, затова много скоро ще бъдете представени в техния приятелски кръг. Лъвовете са и прочути любовници, а страстта им е неутолима. Хубавото е, че в леглото те не са егоисти и винаги се стараят да задоволят и половинката си.

Вероятно се досещате каква е основната слабост на тези мъже – те са много самовлюбени и често постъпват егоистично. Въпреки че Лъвовете са креативни и добри по природа, те винаги се стремят да решат проблемите по най-бързия и лесен начин, за да им се махнат от главата. Това невинаги е най-правилното решение. Но тъй като те са толкова лъчезарни и чаровни, дамите бързо им прощават.

4. Везни

Везните оставихме за накрая, но истината е, че те са първенци в любовта и най-вероятно ще спечелят сърцето ви по-бързо от който и да е друг знак. Те са любящи, грижовни и миролюбиви. Търсят хармония и баланс.

Въпреки че обикновено са спокойни и мили, тези мъже никога няма да се поколебаят да се борят за това, в което вярват. Ако обаче осъзнаят, че са сбъркали, те ще се извинят и ще признаят грешката си. Ето защо Везните са един от най-неконфликтните зодиакални знаци, а връзките с тях са безоблачни и лесни.

Везните нямат много слаби страни, но си струва да споменем тяхната нерешителност. Те просто се опитват да намерят най-доброто решение и докато го търсят, времето си лети, вие се изнервяте, а ремонтът си стои недовършен. Този недостатък Везните компенсират с духовитост и добри дипломатически умения.