Актьорът от сериала „Синове на Анархията“ Чарли Хънам няма да участва във филмовата версия на „50 нюанса сиво“, както беше известно до сега. Според официалното изявление на студиото, Хънам и създателите на филма по едноименната книга са се разбрали да намерят друг актьор за главната роля, тъй като графикът на Хънам покрай ТВ сериала не му позволява да се подготви за ролята на Крисчън Грей.
 
Сезон шести на „Синове на Анархията“ започна снимки на 11 октомври тази година. Точно един ден преди Юнивърсал Пикчърс да обяви, че филмовата версия на „50 нюанса сиво“ ще бъде по салоните най-късно до 1 август 2014 г. Авторката на книгата коментира в Twitter лаконично с „Пожелавам на Чарли всичко най-добро“.
 
Наскоро в едно интервю Хънам коментира „Има толкова много фенове на тази книга и аз знам, че на пръв поглед, аз не съм това, което те са очаквали“. „Това е защото, четенето на тази книга е едно лично изживяване и всеки човек си представя и чувства героите по свой начин. Затова аз започнах да премислям може би прекалено много, какъв е този герой, какво го мотивира, но също как изглежда, как се облича“.
 
Може би това е причината Хънам да откаже да участва в снимките. А ние очакваме с нетърпение да разберем кой зашеметяващ холивудски актьор ще заеме мястото му, партнирайки си с Дакота Джонсън, в ролята на Анастейжа.