Вярвате или не, отново настъпи това време на годината, когато телевизионните екрани ще бъдат изпълнени с празнични реклами, докато търговците на дребно се надпреварват да спечелят титлата за най-добра коледна реклама.

И една от първите, които ще бъдат пуснати, е тази на Disney - с нейния стоплящ сърцето поздрав към връзката между братя и сестри, която със сигурност ще ви зареди с празнично настроение.

Триминутният анимационен филм на Disney следва предложенията от 2020 и 2021 г., в които зрителите първо видяха Лола и внучката ѝ Никол да се сближават по Коледа, преди порасналата Никол и децата ѝ Макс и Ела да посрещнат в дома си доведения си баща Майк.

Тазгодишната глобална реклама, която отново е в подкрепа на дългогодишния партньор Make-A-Wish, приветства още едно ново попълнение, като проследява как най-малкото дете Ела се адаптира към появата на новороденото си братче.

Първоначално Ела се бори да се справи с промяната на коледните традиции, докато майка ѝ е бременна, и се утешава с любимата светеща в тъмното мека играчка Мики Маус, която ѝ е предадена от брат ѝ Макс.

Но след като новороденото се появява на бял свят, Ела веднага се влюбва в него и подарява меката играчка на новото си братче. Рекламата се възпроизвежда под емоционалния саундтрак A Little More, който се изпълнява от Джесика Дароу, озвучила Луиза Мадригал в Encanto, и е написан специално за продукцията.

Тазгодишната част, озаглавена "Подаръкът", е последната реклама, която ще бъде пусната в рамките на празничната кампания на марката в подкрепа на детската благотворителна организация Make-A-Wish.

Disney насърчава феновете си по целия свят да се присъединят и да дарят средства за Make-A-Wish и ще допълни всички дарения до 100 000 USD, като по този начин ще помогне за изпълнението на още повече желания.