Сезонът на подаръците е официално тук, което значи, че е време да преговориш дали успя да купиш подаръци за всички послушни деца от списъка си. Забравила си някого? Не изпадай в паника - има купища идеи, които могат да зарадват и най-капризния. Но ако все пак държиш да поднесеш “нещо по-така” на най-любимия си човек във Вселената или пък просто да поглезиш себе си с нещо луксозно (защото годината наистина беше дълга, напрегната, а и го заслужаваш), то чети нататък...

Защо тази година самата ти не влезеш в ролята на добрия старец и не покажеш на близките си колко добре ги познаваш и колко много те е грижа за тях. Не се нуждаеш от никакви чужди списъци с желания и идеи, за да избереш запомнящ се подарък за човека, най-близък на сърцето ти или самата теб – трябва ти само малко вдъхновение.

Автоматична еспресо машина за ароматен старт

Хората са го казали – животът е твърде кратък, за да пием лошо кафе! И са напълно прави. Кажи ни поне един човек, който отказва да бъде завладян от интензивния аромат на чаша горещо кафе рано сутрин? Ако в обкръжението си имаш заклет кафе маниак, то Коледа е идеалното време, в което да надградиш кафе ритуала му, като замениш френската преса или обикновена машина с напълно автоматизирана еспресо машина, която мели кафето на момента, придава му най-неповторимия аромат и го дарява с плътен каймак. Какво по-удобно от това, докато все още си сънен, само с едно натискане на бутона някой да свърши цялата работа вместо теб и да се пренесеш в Италия!

Конзола за игра за най-заклетите фенове

Кодовите думи, на които, повярвай ни, нито един мъж не би устоял! Без значение дали е заклет геймър, или просто футболен фен, която няма търпение да се изправи срещу най-добрия си приятел в епичен двубой с любимия отбор, този избор определено ще му покаже, че го познаваш и знаеш отлично кое е нещото, което ще го накара да изкрещи от щастие като малко дете. Излишно е да казваме какъв заряд би донесъл такъв подарък, нали? Но бъди убедена, че гарантирано ще си най-обичания човек поне през следващата година (или докато не излезе новата версия)!

Спомен за цял живот

"Да пътуваш означава да живееш!" и със сигурност най-оригиналният и незабравим подарък e този, който ще остави най-трайна следа в сърцата и душите на този, за когото е предназначен. Изненадай и зарадвай любим човек с нещо така простичко, но със сигурност стилно – избор на уникално пътешествие. Релакс, спокойствие, живописни плажове и спиращи дъха гледки, различни култури и турове... Едва ли някой би отказал подобен жест, подбран с усет към най-малкия детайл, особено когато от него само се изисква да си стегне куфара и да замени мрачния и натоварен град с някое топло и екзотично местенце! Ние поне не бихме.

Разбира се, напълно наясно сме, че тези прекрасни и луксозни подаръци са свързани с компромис и лишения с личния бюджет. За щастие, има много лесен, бърз и изключително удобен начин да не се тревожиш излишно за финансите си покрай Коледа, да зарадваш близките си и дори да спечелиш и нещо за себе си.

Благодарение на лесните и прозрачни бързи кредити от Feratum и кампанията Черни петъци... бели празници и много подаръци всичко това е напълно възможно до 31.12.2021 г.

Всичко, което се изисква от теб е съвсем простичко – да се регистрираш в томбола за една от 15-те страхотни награди, без значение дали си ползвала кредит до заплата, или на вноски. Попълваш формата за участие, съгласявайки се с общите условия на кампанията, кликаш на бутона и си стискаш палци да си един от късметлиите, който може да спечели една от страхотните награди: 3 телевизора, 3 робот-прахосмукачки, 1 PlayStation 5, 3 смартфона iPhone 13 Pro или 5 безвъзмездни кредита до цели 6000 лв. Звучи не просто примамливо, а чудно, нали?

Все пак Коледа неслучайно е най-прекрасното и вълшебно време от годината. Време, в което всеки миг на споделяне, разпространение на радост и надежда и израз на любов към най-любимите хора, прави всички ни малко по-добри и усмихнати.

Весела Коледа!