Е, отново дойде това време в годината, в което сме на вълна полезни занимания за свободното време. И не, не само защото Коледа наближава, но и защото отново сме в ситуация, която ни кара да се затворим по домовете си. Наред с това, предстоящата коледна ваканция и почивните дни, които празниците ни “подаряват”, са идеалното време, през което можем да наваксаме с всичко, за което досега не сме намирали няколко свободни часа по една или друга причина. Ако свободното време ви е нещо съвсем чуждо и непознато и се чувствате необикновено, когато разполагате с него, то ние ще ви дадем няколко страхотни идеи, с които да превърнете дните си в непрестанно забавление. Да започваме!

Защото качеството е по-важно от количеството!

Когато събиранията с много хора на едно място не са сред нещата в списъка с възможности, обръщаме поглед към активностите, които можем да споделим със семейството си или с тесен кръг от близки приятели. Въпреки че за някои настолните игри са леко старомодно забавление, локдаунът е перфектното време, в което това твърдение да се опровергае. По тази причина ние ще ви дадем две предложения, с които да се уверите в неостаряващата “функция” на настолните игри - а именно да ви забавляват.

Първото ни предложение съчетава две от най-любимите неща на няколко поколения. И преди да започнете да се чудите какво може да е това, ще побързаме да ви кажем, че говорим именно за Monopoly Friends, с която сега имате възможност да се разходите по “трасето”.

 

И то с някои от най-вълнуващите спомени от сериала в компанията на Рос, Рейчъл, Моника, Чандлър, Джоуи и Фийби. Какво по-хубаво от това да прекарате няколко часа с комбинация от готин сериал и вълнуваща игра?

Експлодиращи котета - още със своето име тази игра има потенциала да ви зареди с приповдигнато настроение. Правилата са съвсем прости, а целта е само да не изтеглите експлодиращото коте - звучи лесно, но пък е наистина забавно. Уверете се сами!

Разбира се, ако тези игри вече са част от вашата колекция и търсите нови предизвикателства, разнообразието от настолни игри, което се предлага на пазара, гарантирано ще ви позволи да си намерите подходящо според вашия вкус заглавие, с което да се забавлявате.

Още едно “ретро” предложение

Подобно на настолните игри, пъзелите също имат свойството да обединяват най-близките хора. Сега вече има богато разнообразие от модели, подходящи за деца и възрастни. Картините варират в изключително широк диапазон и е по-лесно от всякога да откриете пъзел, който отговаря не само на вашия вкус, но дори и на декора в дома ви, така че, когато го наредите, да може дълго да радва окото ви. Пъзелите са подходящо колективно и индивидуално занимание, така че не се чудете повече, а грабвайте избран от вас модел!

Обичате ли да четете?

Ако отговорът е “Да”, то имаме супер изненада за вас! Ако си мислите, че важните събития от годината са отложени само защото се намираме в положение на локдаун, то е време да ви кажем, че това съвсем не е така. Онлайн панаир на книгата ви предлага широка гама от най-любимите ви заглавия със страхотни намаления, с които покупката ви ще се превърне в истинска инвестиция. Побързайте да се сдобиете с така желаните книги и автори, за да сте сигурни, че свободното ви време ще е добре прекарано.

Време е за малко …

И преди да си помислите, че сме забравили гейминг ентусиастите, ние се включваме именно с нашето четвърто предложение - видеоигрите. Ако обичате да играете пред екрана, то за вас със сигурност свободното време си е достатъчно голям подарък, на който да се насладите. Потопете се в богатството от светове в разнообразната колекция от видеоигри и намерете ново заглавие, което да споделите с приятели или на което да се насладите изцяло във вашата собствена компания. Въпреки странната 2020 г., гейминг индустрията не пропусна да зарадва своите почитатели с вълнуващи нови предложения, които ви очакват.

Забавления и за най-малките

Тъй като добре знаем, че за децата локдаунът е може би най-труден, защото липсата на игри навън с приятели е твърде осезаема, ние сме подготвили няколко предложения специално за тях. В подобна ситуация изборът на правилни играчки е ключ към спокойното и приятно ежедневие, както на децата, така и на техните родители. Независимо дали ще изберете дървени кубчета, влакчета, детски комплект за гладене, готвене, или каквото и да било друго, това, което е важно, е вашето дете да прекарва времето си по забавен за него начин.

3, 2, 1… Action!

Нямаше как този списък да не включва и филми и сериали. Сигурни сме, че сред вас има множество киномани, които с нетърпение чакат свободните си часове, за да ги прекарат в гледане на някое ново и непознато заглавие или пък в припомняне на някоя забравена класика. Което и от двете да изберете - няма да сбъркате, защото времето в компанията на любим филм никога не е загубено.

Ако ви се струва трудно да изберете с кое от всички неща да започнете или пък се двоумите между различни книги, филми или игри, то може би решението на вашата дилема се крие тазгодишната празнична селекция. Вярваме, че няма нищо по-приятно от това всеки човек да се научи да се чувства пълноценен в рамките на собствения си дом и да открие различни начини, по които да се забавлява, без да излиза. За тази цел в Ozone ще откриете десетки артикули на атрактивно ниски цени, с които тази задача е по-лесна от всякога.