Всяка жена иска да изглежда красива и да се чувства добре, когато се погледне в огледалото. Именно за това козметичната индустрия е толкова напреднала и ни позволява да си правим разнообразие от процедури, които да ни помогнат да изглеждаме по-красиви и млади. Но понякога, в желанието си да го постигнем, можем да прекалим. Именно това се случва с Кортни Кокс.

Актрисата разказа за период от живота си, в който осъзнава, че "изглежда странно" заради многобройните козметични процедури по лицето си. 57-годишната звезда от "Приятели" споделяза моментите, в които е разбрала, че трябва да спре изкуствените промени по лицето си, защото това, което прави, е "лудост".

"Има момент, когато си казваш: "Уау, променям се. Изглеждам по-възрастен". Години наред се опитвах да запазя тази младост. А всъщност не осъзнавах, че изглеждах наистина странно заради инжекциите. Правех неща на лицето си, които никога не бих направила сега."

Въпреки че твърди, че отдавна се е отказала от инжекциите и козметиката, Кортни признава, че непрекъснато пробва нови продукти върху лицето си, защото все още се опитва да изглежда по-добре. Попитана как се чувства по отношение на факта, че нейният 60-ти рожден ден наближава, Кокс споделя:

"Боже, толкова ми е трудно да чуя или кажа това. Не мога да повярвам. Няма нищо лошо в това да имам 60, но не мога да повярвам. Времето лети. Няма съмнение, че съм по-земна. Научих толкова много неща в живота си – на какво да се наслаждавам, какво да правя повече и от какво да се откажа."