Този сладък котарак съвсем не е готов да ви разкрие  тайните си! Той често напуска дома си, за да търси приключения, но никога на разберете какви са те...Но въпреки това, за едно от приключенията му се разбрало интересна информация.

Днешният ни герой живее в Тайланд и веднъж избягал от дома си за три дни! Когато пакостникът си направил труда да се върне у дома, той, разбира се, бил сигурен, че никой няма да разбере нищо за приключението му. О, колко грешал този пухен приател.

И на вас ли ви е интересно къде е била котката през тези три дни? Оказва се, че е стигнал до местния рибен пазар и там се е сприятелил с един от продавачите. Котаракът не откъсвал очи от рибата, която била сложена на плота на сергията. Мъжът веднага дал на котката цели три рибока.

Отстрани изглеждало, че всичко, което се случва е просто акт на милостиня, но всъщност не било точно така. Хитрият продавач окачил листче на врата на котето, на което пишело данните му както и какво е похапнал малкия гладник. Е, познайте защо? За да могат стопаните на домашния котарак да платят за рибата, която е изял. Хитро и справедливо,нали?