В навечерието на Новата година всички ние си пожелаваме нещо хубаво и имаме големи надежди за бъдещето. Каква ще бъде за вас 2017 година? Успешна? Щедра? Спокойна? Изберете подарък и вижте какво ви е подготвила следващата година!.


# 1. Успешна година. През новата година ще можете да реализирате всички ваши планове. Мечтаете да започнете свой бизнес? Да научите чужд език или да получите още едно образование? Действайте смело! През 2017 година ще бъдете успешни във всичко, което се отнася до собственото ви развитие и инициативи. Направете си подробен план и го следвайте. Не се страхувайте да си поставяте високи цели. Със сигурност ще успеете!


# 2. Годината ще бъде вълшебна за вас. 2017 година ще ви донесе невиждан късмет. Най-смелите ви желания ще бъдат реализирани, просто вълшебно. Това ще бъде година на невероятни съвпадения и магически срещи. Затова искайте много и бъдете по-смели в мечтите си! Главното - не забравяйте, че не всички желания се сбъдват за наше добро, така че само чистото сърце и добрите намерения, ще ви спасят от проблемите.


# 3. Година на семейния уют. Тази година вие ще се нуждаете от семейство, уют и топлина. Ще прекарвате повече време с близките си хора и вероятно ще планирате ремонт. У вас като по чудо ще се събуди майсторката и домакинята. Близките ви може да се учудят на тази промяна, но те ще оценят вашите усилия. Опитайте, обаче, да отделяте време на приятелите си и на своето хоби. Едва ли искате да се превърнете в домошар?


# 4. Година на приключения. 2017 година ще ви подари незабравими приключения и авантюри. Очакват ви срещи с нови хора, пътувания и неочаквани обрати в живота. Тази година пътят ще бъде вашия дом. Смело опаковайте багажа си и се впуснете в търсене на ярки впечатления. Това ще бъде година на открития, така че не се страхувайте да поемате рискове и да опитате нещо ново.


# 5. Година на забавление. Колкото и сериозно да се опитвате да изглеждате, у вас живее едно малко дете, което винаги търси забавления, празници и ярки впечатления. Тази година ви очакват много партита, песни и танци, за което със сигурност ще има поводи. Не се ограничавайте - вашата положителна енергия и несломимият ви дух със сигурност ще привлекат добри и отзивчиви хора в живота ви, които ще ви дарят повече смях и усмивки.


# 6. Тази година ще бъде спокойна и умерена. Работихте усилено през последните години и късметът най-накрая ще ви се усмихне. Тази година ще събирате плодовете на своя труд. Отдавна се трудите за своя авторитет. Сега е време той да поработи за вас. Ще се ползвате с уважението на колеги и познати. Може би ще получите повишение или увеличение на заплатата. Главното - не почивайте на лаврите си твърде дълго и оправдайте възложените ви очаквания.


# 7. Година на изненади. През 2017 година може да откриете в себе си нещо ново. Изследвайте своята чувственост, опитвайте нови храни, пътувайте, идете на масаж или се запишете на уроци по рисуване. Има голяма вероятност тази година да намерите своето призвание или ново увлечение.


# 8. Очаква ви една романтична година. Вашата 2017 година ще бъде изпълнена с романтика, нови срещи и неочаквани признания. Тази година може да срещнете вашата половинка и ако имате този късмет очаквайте неочакваното (или дългоочакваното) предложение за брак!


# 9. Годината ще бъде щедра за вас. Обичате да се обграждате с красиви вещи и влиятелни хора. Тази година очаквайте много внимание от противоположния пол, приятни изненади и авантюри. Вашето финансово положение може значително да подобри тази година, ако подхождате разумно и не хвърляте парите си на вятъра.

Не забравяйте, че новата година не само помага да набележите целите си, но и дава възможност да ги осъществите. А дали ще се възползвате - това зависи само от вас.