За Козирозите позицията на Сатурн е тази, която определя целия месец и тъй като той ще бъде в Риби и Венера ще започне да се движи към него от 12 март, много ще зависи от любовната тема. Ще решавате повече с партньора си и то въпроси, които ще са свързани с бъдещето на връзката ви, а ако имате деца, тогава ще трябва да вземете отговорни решения, свързани с тях. Например, във връзка с ретро цикъла на Меркурий, който започва през март, ще трябва да регулирате въпросите за местоживеенето и документите, свързани с регистрацията.

Хороскопът за Козирог за март 2024 г. ви съветва да погледнете на семейния живот по нов начин. Първият месец на пролетта откроява проблеми, които трябва да бъдат решени незабавно. Животът по стария начин вече няма да работи, трябва да промените подхода към взаимоотношенията. Тъй като Слънцето в Риби внася състояние на еуфория, Козирогът е готов на всяко предизвикателство. Време е да постигнете успех в бизнеса, да създадете печеливш стартъп. Вярно е, че всичко това е възможно с внимателна подготовка и упорита работа. Дипломацията ще отвори много врати за Козирога и ще осигури подкрепата на покровителите. Най-добре е срещите и преговорите да се провеждат по време на пълнолунието през март, това ще помогне да се избегнат конфликтите и да се укрепят деловите връзки.

През първите дни на март ще има много комуникации и интересни запознанства. Съдбата може да ви запрати там, където никога досега не сте били. Според хороскопа на Козирога новата среда ще вдъхнови творческите постижения. Внезапна страст ще преобърне живота ви, а с течение на времето може да се превърне в източник на стабилни доходи. Не е необходимо да се страхувате от евентуални загуби или трудности. За упорития Козирог не съществуват непреодолими препятствия. Въпреки мекотата на Венера във Водолей, нито една възможност няма да бъде пропусната. Благодарение на твърдото отношение в делата ще се възцари ред. В допълнение към професионалните и личните успехи, ситуацията със здравето ще стане по-ясна. Превантивните прегледи ще помогнат за улавянето на болестта в зародиш.

Възможно е именно съсредоточаването върху семейни и домашни проблеми да ви накара да преразгледате много до април, защото тогава ще имате Затъмнение в този сектор. Затова бъдете внимателни към онези задачи, които се връщат в живота ви и касаят дома ви - всичко това ще ви доведе до необратимостта на вземането на сериозни решения.

Новолунието на 10 март в Риби може да донесе нов документ, който е свързан с вашата личност. Например, решавате да кандидатствате за миграция, за образование в чужбина или решавате да получите шофьорска книжка.
Средата на месеца ще донесе много приятни и светли моменти, свързани със семейството. Искате да прекарате повече време със семейството си, поглезете ги по всички възможни начини. Общият хороскоп за Козирог за март 2024 г. смята, че отстъпките ще ви помогнат да избегнете разочарованието. Ако най-често възникват кавги поради домашен безпорядък, трябва да изясните този въпрос: трябва да има нов апартамент. С подкрепата на Меркурий в Овен нещата ще вървят гладко. Въпреки че Козирогът може да бъде толкова увлечен от процеса на реорганизация на живота, че напълно да се откаже от себе си. Междувременно настъпва най-благоприятното време за козметични процедури. След зимния студ кожата се нуждае от почивка и възстановяване, време е да се погрижите за красотата си.

Положителният край на март показва, че животът се е върнал към нормалния си ритъм. Всички проблеми са успешно решени, появяват се нови идеи как да реорганизираме живота си и да го направим удобен. Мартенският хороскоп за Козирог препоръчва да отидете още по-далеч в мисленето. Възможно е скоро да ви предстои пътуване и трябва да сте напълно подготвени. Положението на Марс в Риби, когато се обединяват две противоположности: сила и нежност, говори в полза на оптимистичното развитие на ситуацията. Козирозите ще бъдат особено внимателни към хората, така че ще могат да предвиждат мислите им. За да засилите положителните вибрации, е достатъчно да избягвате агресията и да отделяте повече време на медитативни практики.

Затъмнението и пълнолунието на 25 март ще се случат във вашия сектор на кариерата - бъдете сигурни, че определено ще изпитате промени в работата или с вашия мениджър. Например, вашият шеф може да се промени или вие ще имате радикална промяна в позицията и статуса. Най-вероятно ще бъдете помолени да поемете проект или група от хора, с които сте работили преди. За някои Козирози това Затъмнение може да се свърже с развод или... отпуск по майчинство (тъй като през април стелиум от планети в сектора на децата може да донесе бременност или раждане на дете).