21-век е времето на технологиите, комуникациите и напредъкът. Но той е и едно огромно предизвикателство, защото изисква от нас винаги да изглеждаме безупречно. Да, стандартите за красота непрестанно се променят, но един от нас е неизменен - красивата и гладка кожа.

Мнозина смятат, че единственото, което определя красотата на кожата, е възрастта. Истината е, че кожата ни се нуждае от определени грижи, независимо на каква възраст сме. Но безспорната истина е, че независимо дали сме на 20, 30 или 40 години, можем да се радваме на гладка, блестяща и здрава кожа.

И за да докажем, че лицето ни може да изглежда безупречно без значение от години, днес на гости са ни 3 прекрасни дами. Те ще ни разкажат каква е тяхната рутина в грижата за кожата и как постигат безупречната ѝ визия. 

Нора, 44 години

Работа, семейство, ангажименти, вечно бързане - ежедневието ми е изключително натоварено и рядко успявам да свърша всички задачи, които съм запланувала. Разбира се, не ми остава особено много време да се погрижа за външния си вид и често усещам, че кожата ми страда. Признавам, че след като навърших 40, започнах да усещам лицето си по-сухо, което пък стана причина за задълбочаване на мимическите бръчки и фини линии. 

Един ден просто се погледнах в огледалото и си казах, че независимо от всичко, просто трябва да намирам по няколко минутки на ден, които да са посветени само на мен. Задължително има ден в седмицата, в който си правя маска. Но най-голямата промяна настъпи, когато открих хидратиращ продукт, който дава на кожата ми влагата, от която се нуждае.

Ултралекият хидратиращ гел на Eucerin ми доказа, че е съвместим с всичко. Нанасям го сутрин и вечер преди останалата грижа. Попива много бързо и няма нужда да чакам, преди да нанеса и крема. 

Промяната се забеляза след 2 седмици употреба. Гелът наистина беше преобразил кожата ми и тя вече не изглеждаше без блясък и сива. 

Евгения, 31 години

Често чувам мои връстници да се оплакват, че вече не се чувстват като на 20. Е, аз определено не спадам към тази категория, защото според мен младостта е състояние на духа, не на тялото. Но няма как да отрека, че кожата ми не споделя моето мнение и напоследък започна да се променя. Вече не е толкова лесно да я поддържам свежа и безупречна. 

Подготовката ми сутрин вече ми отнема повече време, защото се налага да полагам повече грижи. Да, най-накрая разбрах, че кожата се нуждае всеки ден от хидратация, за да се отплати с красив вид. Доверих се на новия продукт от Eucerin с хиалурон, който обещава да придаде гладък и здрав вид на кожата, както и да намали фините линии. 

Използвам го всяка сутрин, веднага след като измия и подсуша лицето си. Освен, че кожата ми се чувства много добре, гримът ми изглежда чудесно, защото гелът улеснява нанасянето на фон дьо тен. 

Ето как хидратиращият гел се превърна във верния ми сутрешен помощник, който не само ми спестява време, но и помогна на кожата ми. 

Петя, 24 години

Моят разказ ще бъде малко по-различен, защото аз съм от жените, които не обръщат особено голямо внимание на външния вид. Не се гримирам всеки ден, не нося високи токчета и не смятам, че безупречният външен вид изисква сериозни усилия. И вярвах, че това е така до деня, в който не видях, че кожата на лицето ми се бели. Става дума по-точно за участъците около устата и над веждите. 

Беше странно, защото не беше зима и температурите не бяха съвсем ниски. Оказа се, че кожата ми реагира не само на студа, но и на смяната на сезоните. Това беше денят, когато реших, че трябва да започна да нанасям сериозен хидратиращ продукт. 

Избрах си ултралекият хиратиращ гел на Eucerin. Истината е, че първоначално реших, че не е за мен, тъй като съдържа хиалурон, но се оказа, че именно той се отразява на всяка кожа, независимо каква е нейната възраст. 

Основното ми опасение за гела беше, че ще бъде прекалено тежък и ще го усещам върху кожата си. За мое щастие продуктът попива веднага и дори забравям, че съм нанесла нещо върху лицето си. 

Най-важното е, че сухите участъци върху кожата ми изчезнаха и макар че лятото наближава, ще продължа на използва гела, за да поддържа баланса на кожата ми.

3 жени, 3 истории и 3 доказателства, че кожата на лицето ни може да изглежда прекрасно във всяка една възраст, когато знаем как да се грижим правилно за нея.