Той е един от най-обичаните актьори в България. Той е Кръстю Лафазанов и говори пред Лора Крумова преди ден, за да сподели за миналото, за истинската любов и за голямата загуба.

Разговорът между двамата започна с анализ на политическата обстановка, която според Кръстю е “токсична, когато се намеси в който и да е аспект на изкуството”. Той сподели своето мнение за политиката, изкуството и Александър Морфов, за който смята, че е чудесен човек.

След коментарите за политика и обстановката в страната, разговорът пое по съвсем друг път. Път на болка и обич. Тъй като Кръстю губи съпругата си преди по-малко от месец, за него е трудно да коментира нейната загуба, но споделя, че “тя винаги е с него”. Той говори с обич за подкрепата, която съпругата му давала през годините, за съвместните им проекти, за обичта между двамата.

На въпроса на Лора: дали е по-добре да се отдадеш на един човек и да рискуваш да изпиташ голямата болка от загубата, или да бъдеш егоист и да пазиш сърцето си, актьорът отговаря:

“Ако обичате някой, всеки път му го казвайте. Използвайте тази възможност докато човекът е до вас.”

Кръстю споделя, че в момента единствената утеха той открива при децата и двете си внучета. Ние мислено сме с него и вярваме, че тази болка, която той изпитва днес, ще го направи по-силен утре.