Най-успешният български боксьор Кубрат Пулев вече е баща на две деца - дъщеричка на име Христина и малкият Спартак, който се роди през февруари. 

В интервю по-големият от братята Пулеви открехна малко завесата на личния си живот, който пази така ревностно, споделяйки интересни факти за семейството, баща си, брат си и двете си деца.

Професионалният боксьор призна: "Винаги съм искал децата ми да са момчета. Бях малко резервиран, че ми се роди дъщеричка. Сега обаче съм благодарен, че имам Христина, която направо ме топи щом я видя. Не бях изпитвал такова уникално усещане, което ме зарежда."

 

Оказва се, че Спартак е бил планиран преди повече от 20 години, но не в главата на Кубрат, а на неговия баща Венко. "Баща ми е искал и трети син, който да кръсти Спартак. Ето, че Спартак Пулев вече е тук", признава Кобрата.

"Баща ми много е искал да има момчета и да ги направи боксьори. Да, ама му се раждат четири момичета. Накрая си казва: ще пробвам за последно. И тогава се раждам аз. Тогава той избира моето име – Кубрат. След мен се ражда брат ми. И баща ми го кръщава Тервел. Тогава мечтата на баща ми е била да има трима сина, да бъдем трима братя: Кубрат, Тервел и Спартак. Но майка ми му отказва. Ето, че Спартак все пак се появи и е тук, щастлив съм, че така съм сбъднал макар и чрез мен онази мечта на татко“, споделя Кубрат Пулев.

 

Относно въпросите, свързани с новата любов, той е категоричен: "Не ми е нужно хорското мнение или одобрение, за да бъда щастлив в личния си живот. Не изпитвам и нужда за излагам личния си живот на показ. Днес аз съм просто съм щастлив и с това човек не бива да парадира, а да благодари на Бог, че му се е случило.“