Да бъдеш винаги на гребена на вълната, да изглеждаш добре и да следваш последния писък на модата... Външният вид понякога може да бъде истинско предизвикателство. Разбира се, с времето всеки от нас изгражда свой собствен стил, който се превръща в нашата визитна картичка пред света. 

И независимо колко добре подбран е тоалетът ни за деня, той неизменно се нуждае от аксесоари, които да придадат на цялата ни визия завършен вид. А безспорно най-обичаният аксесоар, на който залагаме всички, са слънчевите очила.

Сезонът е без значение, когато става дума за защита на очите ни от вредните слънчеви лъчи. Точно така, това е основната им функция, но в днешно време те са се превърнали в нещо много повече - в заявка за стил. 

След като есента вече официално настъпи, съвсем естествено е да се замислим за смяна на гардероба, което автоматично означава, че е време да сменим и модела слънчеви очила.

Градски шик

Приятна разходка из централните улички или в натоварено движение на път за работа? Всяко излизане от дома ни предполага, че трябва да изглеждаме по най-добрия начин. И макар през есента тоалетите да варират от почти летни до зимни, слънчевите очила са задължителни.

През сезона на мода отново са минималистичните линии. Рамките са метални и следват непреходния стил, който властва през последните няколко години. Цветовете на стъклата се придържат към тъмната гама, като най-предпочитани са черният и наситено синият.  

Спортно-елегантен блясък

Стиловете вече не са това, което бяха. На модните подиуми все по-често виждаме, че смесицата между елегантния и спортен стил е печеливша комбинация. 

Същото правило важи и за слънчевите очила. Вдъхновени от градския ритъм и създадени от висококачествени материали. Разчупената визия на по-грубите рамки и възможността да избираме от различни цветове предложения са сигурен знак, че всеки ще открие идеалния модел.

Съвременно вдъхновение

Идеални пропорции и идеални форми... Днес съвършенството вече не се измерва със сантиметър, а с уникални идеи. Ето защо слънчевите очила вече не са просто кръгли или квадратни. Днес формата им е комбинация от двете.

Не съществуват ограничения и когато става дума за цветовете на стъклата на очилата - нежно розово, дръзко сиво, меко прасковено. 

Класически и универсални

Колкото и да се стараем да откриваме нещо ново, понякога няма нищо по-хубаво от това да се върнеш към добре познатото старо.

 

Овалните форми с тънки метални рамки са любимци на мнозина и определено има защо. Те са подходящи за всяка форма на лицето, а разнообразието от цветове е гаранция, че можем да открием идеалния комплимент към всеки тоалет.

Слънчевите очила са идеалното допълнение към всяка визия. И макар мнозина да смятат, че те са необходими само през лятото, истината е, че очите ни се нуждаят от подходяща защита през цялата година. Ето защо първият принцип, от който трябва да се ръководим, когато избираме модел, е да се спрем на марка с дългогодишни традиции. Polaroid, заедно със създателя Едуин Ланд, изобретява първите поляризирани лещи. Марката не спира да развива моделите, залагайки на високо качество и вдъхновение за всички. 

Polaroid залага на максимата, че непреходната класика може да се съчетае с модерна визия и сигурни материали. 

Всеки от нас заслужава нещо повече, без ограничения. Ето защо слънчевите очила Polaroid ни позволяват да надникнем отвъд обикновеното и да се потопим в красотата на неизвестното.