Много усмивки, прекрасно настроение и незабравими емоции - слънчевите дни винаги са изпълнени с много нови преживявания, смях и мечти. Това са месеците, когато можем да си позволим не просто да се наслаждаваме на топлото време, но и да експериментираме с външния си вид. Всъщност често ни се струва, че когато навън е топло, няма граници и можем наистина да заявим себе си чрез уникален стил. И тъй като няма по-лесен начин да се отличим от слънчевите очила, днес ще поговорим за топ моделите и разнообразието през слънчевата есен на 2019-та.

Да, слънчевите очила отдавна не са просто необходимост, която предпазва очите ни от вредните UV лъчи. Днес те са много повече. И докато няма как да отречем полезните функции на слънчевите очила - комфорт за очите, намаляване на бръчките и фините линии, защото не се мръщим срещу слънцето, защита от вятър, няма как да не споменем и модните им предимства. Точно така, в наши дни слънчевите очила са неделима част от ежедневната ни визия, а най-хубавото е, че има за всекиго по нещо.

Инвазията на кръглите слънчеви очила

Всички знаем за Джон Ленън и известните му кръгли очила. Е, време е да пренесем 60-те в новото хилядолетие. Днес кръглите слънчеви очила са повече от просто добро хрумване, защото са подходящи за хора с квадратна и диамантена форма на лицето. 

Ако пък формата на лицето ви няма изразени линии, можете да заложите на кръгли очила, но с хоризонтална линия в горната част на веждите. Все пак кръглите рамки са задължителни за всеки сезон от годината.

Слънчево настроение с цветни очила

Покупката на слънчеви очила често е водена от практичността - дали те отговарят на стила и подходящи ли са за ежедневно носене. През есента на  2019-та е крайно време да загърбим нормите и да създадем собствен тренд - на идеалните цветове за сезона. 

Ярки и забележими - това е идеалният избор на очила за сезона. А в зависимост от стила и тоалета ви, те могат да се превърнат в прекрасен акцент в лятната визия.

Голямото завръщане на 90-те

Сезонът ни предлага да се впуснем във вълнуващо пътешествие назад във времето. Знаковите слънчеви очила от 90-те отново са на мода.

Овалните форми, тънките рамки и класическите линии - тези модели никога няма да излязат от мода. 

 Метално очарование
 
Нека изясним нещо от самото начало - слънчевите очила с метална горна част са създадени, за да бъдат забелязани. Те изпращат силно и ясно послание към околните, което привлича всички погледи. 
 
Този модел се предлага в различни разновидности, което означава само едно - лесно е да открием чифт, в който ще се влюбим от пръв поглед.
 
 
Макар и времето да се променя, ни предстоят още много горещи емоции. И за да бъдем сигурни, че ще направим най-доброто и за очите, и за неповторимия ни стил, можем да се доверим на богатия избор слънчеви очила Polaroid. Новата им колекция представлява съчетание между добре забравеното старо, комбинирано с непреходна елегантност, иновативност и съвременни материали.
 
Слънчевите очила не са просто поредният аксесоар, който завършва визията ни. Те са начин да изразим себе си, да се потопим в непознатото, да се пренесем отвъд ограниченията и да се вдъхновим за нови приключения.
 
Моделите варират, но в основата им откриваме добре познатите линии на актуалните и неостаряващи модели. Бизнес, елегантен, ежедневен или спортно-елегантен - очилата на Polaroid съчетават всичко в едно, предлагайки ни универсални форми, които са подходящи за всички. Форми, създадени да ласкаят външния ни вид и да дават сигурна защита на очите.
 
Разбира се, качеството винаги е от основно значение, а когато говорим за Polaroid, не бива да забравяме, че създателят на бранда, Едуан Ланд, е създател и на първите поляризирани лещи. Иновативната политика на компанията продължава и до днес, като ни предлага отлична защита.
 

Металните акценти и умелата комбинация между цветове и форми превръщат слънчевите очила в естествен избор за хора, които искат да преживеят вълнуващи приключения. Независимо дали сте почитатели на добре познатите ни класически линии, или пък искате да разчупите стереотипите, слънчевите очила Polaroid предлагат разнообразието, от което всички ние се нуждаем.