На днешния ден, 12 март, великолепната Лайза Минели става на 71 години! Желаем й да е жива и здрава, все така изпълнена с енергия, все така усмхната, все така себе си! Наздраве, Лайза! Бъди все така великолепна!

1. Съжаленията за вчерашния ден и страховете за утрешния са твоите най-големи врагове

2. Какво добро мислиш, че те очаква между четирите стени на стаята ти?! Излез навън. Живей!

3. Винаги гледам напред. Не се обръщам назад. Твърде любопитна съм за това, което предстои...

4. Мечтай! Мечтай къде искаш да бъдеш и какво искаш да правиш. А след това планирай, вярвай и се радвай на възможностите пред теб. И не слушай никой, който не знае как да мечтае!

5. Загуба на време е да седиш и да мислиш какво е трябвало да направиш или да не направиш. Такова е отношението ми към размисли в стил "Ами ако...". Какво "ако"?! Нещата са такива, каквито са. Животът е такъв, какъвто е. Така разсъждавам и се опитвам да изживявам всеки ден пълноценно и за самия него.

6. Според някои хора реалността е депресираща. Според обаче реалността е нещо, над което можеш да се издигнеш.

7. Не трябва да спираш да се движиш. Защото всичко е движение. Животът е движение...

8. Трябва да работиш здраво за това, към което се стремиш. Но първо трябва истински да го искаш. А след това да мечтаеш за него. 

9. Най-трудно е да можеш да вдигнеш ръка. Да вдигнеш ръка, а не да се криеш или да се преструваш. Да вдигнеш ръка и да отстояваш себе си.

10. Гледната точка - това е най-голямото богатство, което притежава човек. Ако имаш лош спомен за нещо или някого... промени го. Като промениш гледната си точка.

11. Обичам да откривам таланти. Обичам да насърчавам хората. Мен самата ме насърчава публиката. И аз просто предавам усещането нататък...

12. Когато ме попитат: "Правила си всичко. Ако сега можеше да направиш нещо, както би било то?", моят отгово е: "Бих направила всичко отново. Но просто бих го направила по-добре".

13. На този свят всичко е възможно. Аз наистина вярвам в това.

А сега нека си припомним една любима песен от един любим филм в изпълнение на любимата ни Лайза Минели!