Ако принадлежите към една от четирите зодии, които ще анализираме малко по-долу, знайте, че прогнозите за връзката ви са доста неблагоприятни. От една страна, Марс в Телец до 21 юли, от друга страна, Марс в Близнаци до 5 септември и негативните му аспекти със Сатурн и Нептун в Риби просто не правят нещата лесни и най-вероятно ще настъпи окончателен разрив. Разбира се, раздялата не винаги е лоша. 

Ето кои са зодиите с най-големи шансове за раздяла:

Телец

Марс ще бъде във вашия знак до 21 юли и вече сте започнали да усещате неговата енергия. Такава е и вашата... връзка. Марс носи нерви, напрежение и гняв, а обикновен спор може да се превърне в пълна битка. Съвпадът му с Уран, около 15-ти, планетата на катаклизмите и промяната, ще подхрани нуждата ви от освобождаване от "игото", така че ако сте потиснати или се чувствате така, може да вземете решение да се разделите и да приключите връзката си. Аспектите на предстоящите Марс в Близнаци и Венера в Дева със Сатурн в Риби, се отнасят повече за нещастни случки, отколкото за романтично и безгрижно лято.

Дева

Присъствието на Сатурн и Нептун, за разлика от вашето Слънце, и мобилизирането им от Марс в Близнаци, не гарантират красиво и спокойно лято. Ще има достатъчно проблеми и напрежение, много въпроси, може и професионални, които ще бъдат поставени и тъй като търпението ви вече е подложено на изпитание. 

Скорпион

С Марс в седми дом и никой няма да има покой. И това явно сте го разбрали практически откакто планетата влезе в знака Телец. Напрежение, гняв, битки, смущения, всички те са в програмата и връзката ви няма нищо друго освен мир. Всичко това, което трябва да знаете, е много вероятно да накара или вас, или вашия партньор да сложите окончателния край. В седми дом не забравяйте, че имате и Уран, който носи само внезапни промени и сътресения и вероятно ще ви превърне от обвързан в необвързан. Ще получите натиск и от негативните аспекти на Марс в Близнаци и Венера в Дева със Сатурн и Нептун в Риби, които пряко засягат любовните ви отношения. В резултат на това проблемите ще продължат през цялото лято.

Водолей

Получавате удължаване до 21 юли, за да можете да се насладите на остатъка от лятото, защото оттам нататък нещата ще станат доста трудни. Когато имате възможност, ще бъдете отрязани, с аспектите на Марс в Близнаци и Сатурн в Риби, които продължават да бъдат във вашия 2-ри дом. Нека не забравяме, че вие ​​също идвате от бурна семейна среда и в дома ви ще се случват проблеми, които ще ви отчуждят. Но както всичко личи, вие ще сте този, който не може да понесе допълнителни ангажименти и може сами да сложите край на връзката си.