Силата на природния чар
Случвало ли ви се е да срещнете някого и почти веднага да се почувствате привлечени от него, дори против волята си? Ако ви звучи познато – не сте сами! Поне според астрологията. Въпреки че всеки зодиакален знак има собствен чар и силни страни, представителите на някои зодии притежават вродена сподобност да омайват хората около себе си със своите остроумие и харизматичност.

Дали вашата зодия ще бъде в топ 3?
Без значение от ситуацията, някои зодии просто са родени водачи и по-влиятелни от други. Разберете представителите на кои три зодии се отличават със своята сила и са лидери по природа.

3. Лъв
В природата лъвът е царят на животните, а в зодиакалната вселена – безспорен лидер, когато става въпрос за влияние над другите. Дори и да ви се сторят доста плашещи и арогантни в началото, има причина почти никой да не може да противостои на волята им.
Лъвовете изкусно боравят с думите и имат силно въздействащо присъствие. Затова независимо от средата, в която се намират, те привличат околните с харизмата си. Представителите на зодия лъв със сигурност могат да влияят на другите. Да се надяваме само, че ползват силите си за добри цели!

2. Скорпион
Срещали ли сте някога скорпион, който да не притежава пронизващ поглед и категоричен характер? Ние също не сме. Има нещо в страстта и отдадеността на скорпиона, което може да уплаши околните дори от самото му присъствие. Скорпионите не са от хората, които молят или се оплакват – те могат да направят почти всичко без чужда помощ. Всъщност точно това ги прави наистина мощни лидери – те са много способни да функционират успешно сами. Освен това представителите на тази зодия са много всеотдайни и целеустремени – няма как да ги спрем, когато си набележат цел. А скорпионът винаги се прицелва много точно!

1. Телец
Могъщият Телец несъмнено е един от най-мощните и доминиращи знаци на зодиака. Телецът не само знае какво иска, но и как на всяка цена да го получи. Непреклонни, решителни и упорити, представителите на тази зодия не приемат „не“ за отговор. Благодарение на своя емоционален и приключенски дух те нямат от какво да се страхуват. Точно затова телците ревностно преследват това, което искат от живота, и най-често го получават.