Навън е мрачно и студено и вече нямаш търпение да се насладиш на прекрасните и топли слънчеви лъчи, които предстоят? Да, февруари е месецът на любовта и именно красивите чувства ни карат да мечтаем за едно красиво бягство сред природата с любимите ни хора. 

Имаме прекрасна новина - мечтите наистина се сбъдват, благодарение на Serdika Center. 

В периода 11 февруари – 10 март всички, които са пазарували на обща стойност над 75 лв. в Serdika Center, могат да участват в томбола. Един късметлия ще спечели 2-дневна почивка през месец юни в бутикова къща "Лещенска идилия". А най-хубавото е, че трима твои приятели ще могат да се присъединят към планинското ти приключение.

Звучи чудесно, нали? Е, сигурни сме, че играта ще ти се стори още по-забавна, когато научиш, че новопостроената къща предлага на своите гости автентична атмосфера в съчетание с рустик елементи. Красивата комбинация ще те накара не само да се отпуснеш сред чудесната обстановка, но и да се насладиш на спиращата дъха гледка към върховете на величествената Пирин планина. 
 

Село Лещен се намира в Югозападна България и е сгушено в Родопите. Къщата "Лещенска идилия" ти предлага не само съвременен комфорт, представен по автентичен начин, но и гледки, които ще откраднат сърцето ти.
 
А ако месец юни ти се струва твърде далеч, Serdika Center ти е подготвил още изненади. Пазаруването никога не е било по-забавно, когато знаеш, че след прекрасните покупки те очаква голяма изненада.
 

Ако любовта за теб е забавление и хубава българска музика, ти и половинката ти можете да вземете участие в играта "Въпрос на любов", която вече стартира на 9-ти февруари. Откриването беше ознаменувано от звездното присъствие на Искрата и Деница Караславова, които зарадваха всички с прекрасна музика и ни напомниха, че няма по-велико чувство от любовта.
 
Разбира се, любовта винаги побеждава и именно поради тази причина на финала на играта на 14-ти февруари двама от вас ще спечелят по 1 ваучер на стойност 200 лв. за пазаруване в търговския център.
 
Пълните условия може да видиш на https://www.facebook.com/events/325216528335550/
 
Месецът на любовта се очертава изпълнен с много изненади, приятни преживявания и мечтани награди. За коя от тях мечтаеш ти?  Пожелаваме ти успех!